Костадин Иванов предложи брак на половинакта си Йоланда по време

...
Костадин Иванов предложи брак на половинакта си Йоланда по време
Коментари Харесай

Влюбени се сгодиха на концерта на Любо във Варна

Костадин Иванов предложи брак на половинакта си Йоланда по време на концерта на Любо във Варна

Близо 2000 души станаха очевидци на прочувствено предложение за брак по време на концерта на Любо Киров от турнето „ Както преди “ в Летния спектакъл във Варна. Буквално ден преди събитието бъдещият жених Костадин Иванов се свързал с екипа на изпълнителя и дружно организирали изненадата за приятелката му Йоланда Йорданова.

Заедно сме от седем години и постоянно сме харесвали музиката на Любо Киров, а „ Мога “ е „ нашата ария “, свързваме я с най-хубавите ни моменти. Веднъж Йоли на смешка ми беше споделила, че в случай че в миналото ще ѝ предлагам брак, би трябвало да е точно на фона на тази ария и аз просто изчаках подобаващия миг.

Огромни благодарности на Любо и екипа му, че ми помогнаха да направя този миг в действителност специфичен “, споделя Костадин. Секунди след заветното „ да “ на половинката му и под съпровода на бурните овации на публиката Любо Киров извърши „ Мога “, още няколко от огромните си шлагери, както и песните от чисто новия албум „ Както преди “.

Артистът не крие, че сходни оферти за брак са се случвали нееднократно на сцената. „ За мен тези концерти са опция както за нас музикантите, по този начин и за публиката, да споделяме и показваме любовта си посредством музиката. Няма по-хубаво нещо за един актьор от това да види, че е въодушевил някого да показа своята обич пред толкоз доста хора. В Пловдив, Бургас и Варна изненадите и страстите бяха страхотни, чакаме да ги преживеем и в останалите градове “, добавя изпълнителят.

Заедно с Маестро Живко Петров (клавиши), Калин Вельов (барабани и перкусии), Ангел Дюлгеров (китара) и беквокалистките от LaTiDa, Любо Киров продължава към идващите спирки от турнето – в Летните театри в Русе на 4 септември и Велико Търново на 5 септември.

Източник: monitor
Снимка: Първолета Маринова
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР