Костадин Ангелов пое академията на ЦСКА. Спецът, известен с прозвището

...
Костадин Ангелов пое академията на ЦСКА. Спецът, известен с прозвището
Коментари Харесай

Лаптопа пое школата на ЦСКА

Костадин Ангелов пое академията на ЦСКА. Спецът, прочут с прозвището Лаптопа, е назначен от Гриша Ганчев поради неговата отдаденост, обвързаност към клуба и експертиза, която е била оценена и от УЕФА.
Цяла пролет Ангелов е следил процесите в академията и отсега нататък задачите му са свързани с създаване на мощни играчи, които да станат гръбнак на представителния отбор. Софиянецът е дълготраен треньор, водил е Севлиево, Ботев Пд, Пирин, Оборище, Витоша Б и Янтра.
" Със своите отдаденост и обвързаност към клуба, морални качества и висока спортно-техническа експертиза, Ангелов завоюва доверието на притежателите и управлението, за които развиването на школата е измежду основните цели.
Сред главните му цели са построяването на мощни играчи, които да намерят място и да се трансфорат в гръбнак на първия тим и националния отбор, както и да бъдат конкурентни на противниците си в интернационалния футбол. Възпитанието и основаването на персони, притежаващи добродетели и високи морални качества, е различен основен приоритет за Ангелов и клуба ни. Изключително внимание оттук насетне ще бъде обръщано на ролята на треньорите във възпитателния развой, както и на въздействието на родителите в спортното развиване на децата ", оповестиха от " Армията ".
" Всички желаеме школа с еднаквост. Прецених, че той е точният човек за ЦСКА. Честен и честен е. Отдаден е на работата, която прави. Притежава полезности, които са значими, когато би трябвало да се работи с деца ", сподели изп. шеф Филип Филипов.
ЦСКА продължава работата по новия стадион. " Червените " са се срещнали с новия състезателен министър Димитър Илиев, който поддържа футболния клуб.
" Има още няколко институции, които би трябвало да дадат мнения. Ще бъде прелестно да се случи това нещо. Всичко, което зависи от ММС, ще се опитаме да го създадем. Гръмки обещания избирам да не давам. Знам, че Левски има потребност от козирка, само че към момента не съм имал среща с тях ", сподели Илиев пред " Спортал ".
ЦСКА изпрати вратаря Алекс Божев чартърен в Литекс. Трети вратар на " алените " ще е Марин Орлинов, който идва точно от Ловеч.
ЦСКА е подписал с 20-годишния гамбийски бранител Сейни Санянг. Той идва от ФК Хоукс и е национал на Гамбия до 20 години.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР