Космите на косата са естествените “антени на човешкото тяло. Те

...
Космите на косата са естествените “антени на човешкото тяло. Те
Коментари Харесай

Мислихте си, че просто се подстригвате? Няма такова нещо, ето колко важно е в кой ден от седмицата отивате при фризьора

Космите на косата са естествените “антени ” на човешкото тяло. Те прекарват в тялото невидимата жизненодаваща мощ на пространството. Има легенда. Някога имало ореол към главата на мъжа. Това е това, което се вижда на иконите към главата на светиите. Но нямал коса. Главата му била покрита с нещо като пух. Подобно на това, което е на главата на новородено бебе. Когато човек изпадне в грях, лъчите на галактическата сила към главата му натежават и се трансформират в коса. И това е връзката сред индивида и небето. Косата е източникът на нашата галактическа мощ. Магията твърди, че в случай че нещо се случи с косата – това трансформира курса на невидимата река, която ни измива с нейните биоенергетични талази. Ето за какво, всяко влияние върху косата може да промени в една или друга посока освен нашия външен тип, само че и целия ни живот.
За да не оплешивеете без време и да не загубите небесната си половина под формата на ангел-хранител, спазвайте ограниченията за сигурност при подкастряне. Трябва да знаете ясно по кое време и за какво го вършиме. Правило едно: Не можете да доверите косата си на който и да е. Човекът, който ви подстриже, трансформира биофилмът ви. След като отидете на коафьор, изберете освен съвременни прически, само че и деятелен и радостен експерт, тогава животът ви след прическата ще се промени към по-добро. Колкото по-добър е фризьорът, толкоз по-силно е въздействието му върху живота ви. Ако вие сте самостоятелни хора, и решаването на вашите проблеми не ви харесва, когато нещо пречи на тяхното превъзмогване, изберете за коафьор, или подобен на вашата възраст или по-млад от вас. Когато сте хронично нещастни по някаква странна причина, има смисъл да изберете доста по-възрастен и прочут коафьор, даже и прическата, която ви направи да ви коства скъпо. Но откакто посетите фризьорския салон, животът ви ще се промени трагично. И в случай че към момента вярно изчислявате времето на визитата, то освен ще се промени, само че ще се усъвършенства трагично.

Правило две: Не подстригвайте сами себе си. Това е „ поверие “, макар че е доста мъчно човек да се избави от него. Без значение какъв брой мощен и здрав човек е, доста мъчно за човек самичък да поправя деформациите на биологичното си поле, защото ги пренаписва с такава деформирана сила. Трето предписание: Смята се, че е по-добре да ви подстригва човек от вашия пол. По време на подстригването се вършат промени на етерното, астралното и психическото биологично поле и вследствие на това елементарно се поддаваме на въздействието на някой различен. Ето за какво, в случай че сте харесали фризьор/ка, който е от противоположния пол на вашия, това може да докара до проблеми в персоналния ви живот. В библейските митове за Самсон дамата, която го е подстригала, по-късно го умъртвила. Правило четвърто: Ако желаете косата да пораства по-бързо след подкастряне, това би трябвало да се прави по пълнолуние. Ако желаете косата ви да промени леко свойствата си – да вземем за пример, не ви харесва, че е леко объркана, непокорна – би трябвало да отидете на коафьор по време на намаляваща луна. Но след такава прическа, косата ще пораства доста дълго. На намаляваща луна също е добре да намалите косата си, в случай че желаете да спрете косопада, да укрепите корените на косата. Съвет на античните славянски магове. Ако хванете простуда – леко подстрижете косата си, тъй че негативната сила на болестта да изчезне с изрязаните краища и тялото може да бъде по-лесно за разчистване. Правило пет: Косата не може да бъде пдстригана на избрани лунни дни (9, 15, 23 и 29 дни от лунния календар), както и в дните на слънчевото и лунното затъмнение. След тези процедури може да се разболеете или, както казвали в старите дни, „ паметта и мозъкът да се разделят “.

Правило шест: Преди да си запишете час за фризьорския салон, определете по какъв начин желаете да измененията живота си, според от това, в кой ден се подстригвате. В понеделник: Ден, удобен. По това време можете да премахнете доста отрицателни страсти и нерешени проблеми, насъбрани в живота. Денят е подобаващ за оцветяване на косата. Във вторник е по-добре да отидете в фризьорския салон, в случай че нямате задоволително физическа мощ или желаете да разрешите някой значим проблем, в случай че не сте дейни или се измъчвате от монотонността на живота. В сряда е хубаво да извършите прическа, с цел да научите нещо ново или забавно, да се срещнете с нови другари или да привлечете остарели, да увеличите броя на пътуванията и връзката в живота. Четвъртък способства за измененията в връзките с другите, усилва известността на един човек, увеличавайки шанса и благосъстоянието му. Петък е ден на женската хубост. Когато посещавате фризьорски салон в този ден от седмицата, променете освен косата си, измененията си външния тип. Ето за какво, в случай че ви е комфортно, по какъв начин изглеждате в този ден от седмицата, е по-добре да не се подстригвате. Ако желаете да сте по-хубави, посетете фризьора в петък, когато Слънцето отива при Козирог (24 декември – 22 януари) или Телец (22 април – 21 май). Събота е добър ден за подкастряне. Косата в този ден се лекува. Част от кармичните задължения и греховете от вашия тип са отстранени. В неделя: По-добре е да не подстригвате косата – можете да убиете личната си орис или шанс. Този ден е добър единствено за хронични губещи – може би, ориста ще има благосклонност и след тази процедура ще се промени към по-добро.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР