Космическото предприятие на Джеф Безос Blue Origin заяви във видео,

...
Космическото предприятие на Джеф Безос Blue Origin заяви във видео,
Коментари Харесай

Джеф Безос започва продажба на билети за пътувания в Космоса

Космическото дружество на Джеф Безос Blue Origin съобщи във видео, оповестено в четвъртък, че скоро ще стартира да продава билети за разходки с ракетата си за галактически туризъм, наречена New Shepard, заяви CNBC.
„ Момчета, какъв брой вълнуващо е това - хайде! “, споделя Безос във видеото.
 Джеф Безос се разделя с оперативното ръководство на Amazon Джеф Безос се разделя с оперативното ръководство на Amazon
Един от най-богатите хора в света (в класацията на списание Forbes той е ту първи, ту втори) Джеф Безос съобщи, че се отхвърля от поста година..
Blue Origin не разкри какъв брой ще костват билетите, като единствено сподели, че за тези, които изпратят своето име и имейл във формуляр на уеб страницата на компанията.
„ Регистрирайте се, с цел да научите по какъв начин можете да си купите първото място в New Shepard “, гласи апелът на уеб страницата на компанията.
Видеото на известието включва Безос, който излиза от капсулата на New Shepard след тестовия полет по-рано този месец. На него се вижда по какъв начин кара през пустинята в Тексас, отдалеченото място на пусковата апаратура на New Shepard. Милиардерът кара електрически автомобил Rivian R1T, който е декориран с перото на Blue Origin.
New Shepard е планиран да транспортира до шест души по едно и също време на разходка около ръба на космоса, като капсулите при предходни тестови полети доближават височина над 100 км. Капсулата, която има солидни прозорци, с цел да даде на пасажерите опция да се любуват на гледката, ще прекарва до 10 минути в нулева гравитация, преди да се върне на Земята.
 Илон Мъск все по-близо до Безос в листата на милиардерите на Forbes Илон Мъск все по-близо до Безос в листата на милиардерите на Forbes
Собственикът на " SpaceX " и " Tesla ", Илон Мъск, за първи път се изкачи на второ място в листата на милиардерите на Forbes, до момента в който в рейт...
, като бустерът се отделя и връща на земята, с цел да кацне на бетонната писта. Връщането на капсулата се забавя от набор от парашути, преди да се приземи в пустинята.
Акциите на Virgin Galactic поевтиняха с повече от 3%, откакто Blue Origin разгласява видеоклипа си, защото компанията на Безос се конкурира с тази на сър Ричард Брансън в галактическия бранш на суборбиталния туризъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР