Космическа сума, която българите не могат да изкарат за няколко

...
Космическа сума, която българите не могат да изкарат за няколко
Коментари Харесай

Бие всякакви рекорди: Софи Маринова прибира 250 хилки на месец

Космическа сума, която българите не могат да изкарат за няколко години тежка работа, ще прибере Софи Маринова. При това единствено за един месец.

Ромската перла разгласи програмата си с изяви в заведения и клубове за юли. Графикът на Маринова е претъпкан и Софчето има едвам няколко дни отмора.

За целия месец изпълнителката с неповторим глас има планувани внушителните 25 участия. Всички са на морето, където кръчмари и притежатели заплащат като луди, единствено и единствено да има кой да забавлява гостите. В някои от дните певицата даже има 2 по участия - едно в механа, което стартира в 22 ч. и завършва в среднощ. А по-късно се насочва към клуб, където се качва на сцената малко след 01:30.

За всяка своя изява Софи прибирала по 10 бона. Така простата сметка сподели, че Маринова ще забогатее с умопомрачителните 250 000 лева, или казано с други думи - четвърт милион.

Софка сега е на гребена на вълната и крепко я е яхнала. Покрай турнето с " Ку-ку бенд " Маринова се трансформира в една от най-търсените певици през тази година. Нито една от колежките на ромската перла няма толкоз декларирани участия в разгара на летния сезон. 

За да не пътува доста от началото на месеца, Софи наема апартамент в първокласен хотел край морето. Този ход Маринова подхваща всяка година. През предходната тя отседна в Слънчев бряг, само че тази най-вероятно е сменила местоположението, защото повече изяви на певицата с безчовечен глас са по Южното Черноморие, написа България Днес.

Въпреки голямата работа, която я чака, Софка в никакъв случай не се е оплаквала от липса на отмора. Певицата следва правилото - работя, до момента в който има, тъй като един ден няма да мога да го върша.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР