Кошмарът за тормозеното от собственика си куче най-после приключи. Сега

...
Кошмарът за тормозеното от собственика си куче най-после приключи. Сега
Коментари Харесай

Залят с киселина и дрогиран? Нови съмнения за издевателства над питбула в Пловдив

Кошмарът за унизеното от притежателя си куче най-сетне завърши. Сега животинчето се намира в клиника в Пловдив, където са взети нужните ограничения. Историята на женския питбул потресе града. За благополучие възпитаници от Френската гимназия съумяха да пресекат дейностите на мъжа, „ грижил “ се за Джеси. Стана ясно, че кучето е било унизено, бито… Появиха се изказвания, че кучето е било насилвано и полово, а в този момент има подозрения, че е дрогирано и заливано с киселина.

„ Треморите, които има и стискането на зъбите, са като при абстиненция, “ написа Радослава Камбурова. Жената е съумяла да събере задоволително средства за лекуването на Джеси.

Ето какво показа тя в мрежата:

„ Днес взеха материал от раните на Джеси за биопсия. Да видят дали е залята с киселина или е горена. Имаме подозрения, че е и дрогирана. Има опция да се направи кръвен тест за опиати, който се прави в Германия, на следващия ден ще ми кажат какво ще коства. Пари има задоволително!!! Иначе през днешния ден Джеси е по-добре! Стояхме на открито съвсем час! Лека бавно се отпуска, към този момент не е по този начин апатична!!! Има нова играчка, легло и одеалце от възможния осиновител. Приемам оферти за добър юрист, който да вземе драговолно идеята Джеси! “

„ Този е безспорен садист, няма друго определение за този изрод, каквото и да си приказваме от рода на психар, наркоман и така нататък, са алабализми. Садист!, “ разяснява жена.

„ Дрогирана? Как е допустимо да извършиш такива чудовищтни неща на това беззащитно създание??? Как въобще го е родил уродливия му мозък??? Това не е човек... не мога да намеря дума, с която да нарека това страшилище, “ пишат още.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР