Кошмарът в кухнята за мързеливи и нескопосани кулинари - Шеф

...
Кошмарът в кухнята за мързеливи и нескопосани кулинари - Шеф
Коментари Харесай

Шеф Манчев заживя сам в Бояна

Кошмарът в кухнята за мързеливи и нескопосани кулинари - Шеф Иван Манчев употребява изключителното състояние поради пандемията от ковид, с цел да прекарва повече време с двете си по-големи деца, призна самият той. Докато ресторантският бизнес на звездния кулинар е в застой, той имал доста свободно време, което отделял за трите си деца.

17-годишният Христо и 13-годишната му сестра Виктория, които са родени по време на 18-годишния му брак с някогашната му жена Марина, постоянно му гостували в новия му дом в „ Бояна”. Тийнейджърите били в сензитивна възраст и в началото не желали да имат никакъв контакт с втората жена на баща си и полубратчето си. Шеф Манчев срещнал младежите с 9-месечното им братче, само че те към момента не можели да одобряват дребния Александър като част от фамилията им. И към тримата си наследника топкулинарят бил еднообразно великодушен и не пестял финанси за развъждането им, разкриха осведомени с живота на двете му някогашни фамилии.

Миналата година майсторът на черпака се раздели с майката на първородните си деца и се залюби с красивата и по-млада варненка Цветомила, за което „ Уикенд” пръв извести. Раждането на Александър на 21 юли изпревари с няколко дни формалния му бракоразвод. Шеф Манчев и някогашната му жена обаче запазили цивилизовани връзки. Πpoтивнo нa oчaĸвaниятa, чe paзвoдът нa Maнчeв щe e cъпътcтвaн oт пaнaиpи, не се случи нищо сходно. Гoтвaчът и Mapинa ce paзбpaли миpнo и тиxo ĸaĸ дa пoдeлят положението cи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР