Кошлуков го е уволнил заради вулгарен и нецензурен език, както

...
Кошлуков го е уволнил заради вулгарен и нецензурен език, както
Коментари Харесай

БНТ свали от ефир проф. Петър Стоянович

Кошлуков го е уволнил поради пошъл и циничен език, както и редица санкции
Българската национална телевизия е свалила от ефир проф. Петър Стоянович. Това стана ясно обява във Фейсбук профила му.

Проф. Стоянович бе коментатор в рубриката „ Живите архиви “, в която на феновете се демонстрират архивни фрагменти от минали години.

Според обява на самия професор, която след това „ изчезна “ от страницата му, Стоянович е бил „ уволнен “ по идеологически аргументи.

Пред „ Блиц “ генералният шеф на медията Емил Кошлуков удостовери, че професорът е уволнен.

„ Заради пошъл и циничен език, както и редица актови санкции от страна на регулиращия орган. И това, откакто го бях помолил, само че той продължи “, декларира шефът на национлната телевизия.

Неотдавна Кошлуков предизвести, че е допустима разлъка със Стоянович, заради постъпващи сигнали за потребления език от него.

Самият професор прибавя в обявата си:

„ Споделям като историк, че е необичайно в модерното време да ставаме очевидци на практики от минали времена, само че очевидно има хора, които могат единствено друго да вършат с ножа, а не самун да режат.

На нацията и нейните ръководещи оставям за размисъл какви хора ги съставляват по високите етажи, примерно на десетия?

А на феновете на китайски мъдрости предлагам да приседнем край реката – след първия свален монумент водите й скоро ще отнесат и идващия. Не унивайте и до нови срещи “.

На страницата на проф. Стоянович фенове на рубликата му дефинират новината като „ неприятна “ и питат „ Значи с Волгин може, а с проф. Стоянович – не “.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР