Косата е един от най-забелязваните външни белези на човек. Тя

...
Косата е един от най-забелязваните външни белези на човек. Тя
Коментари Харесай

5 съвета как да поддържаме косата си жизнена

 Косата е един от най-забелязваните външни белези на човек. Тя също заема значима част от характерността ни. Поради тази причина, както дамите, по този начин и мъжете, се стремят да поддържат косата си не просто добре изглеждаща, а впечатляваща. Красотата, несъмнено, е много индивидуален фактор. Но нормално се смята, че меката, здрава и гъста коса е симптом на добра хигиена, поддръжка и грижа за себе си.

Рядко се случва да имаме шанса да се родим с съвършения косъм. Заради това доста от нас се пробват да намерят добър естествен артикул, който да благоприятства нейната разтегливост и издръжливост. Подобен артикул е спрей-лосионът за натурална грижа за косата VitaHair Max. Той включва подхранваща и ревитализираща косъма и кожата по скалпа формула. Едноименният производител е на мнение, че тя благоприятства поддържането на естествени pH-нива на дермата, предпазвайки от сухота и омазняване по едно и също време. Това са отдава на извънредно натуралния и състав, включващ био-екстракти от растителен прокапил, магнезий, кератин и кофеин. По-долу ще научим още любопитни детайлности.

5 бързи съвета косата ни да наподобява постоянно свежа и красива

Косата изисква извънредно доста внимание, с цел да бъде постоянно в ослепително и впечатляващо положение. Тя е един от главните атрибути на тялото, с които се представяме пред света. Грижата за нея следва да е ежедневна. Но какво да вършим, когато времето просто не стига?

Ето 5 бързи съвета за искра и свежо лъчение на косъма:

1. Подстригвайте я постоянно. Ако имате дълга коса, записвайте си час при обичания коафьор най-малко един път на 3 месеца. При мъжете се предлага даже да е в по-кратък период – от 1 до 2 месеца. Подстригването оказва помощ на косата да пораства. Може да звучи малко нелогично на пръв взор, само че честата фризура отстранява цъфналите и повредени краища. Тя стартира да израства откъм корените. А и я прави по-мека и нежна.

2. Мийте косата с шампоан и използвайте еликсир. Важно е да намерите подобаващите за Вашата коса. Втрийте шампоана в скалпа нежно, с масажиращи придвижвания. Не се фокусирайте толкоз върху краищата. Балсамът кара косата да бъде по-жизнена и мека, тъй че не го забравяйте!

3. Хранете се здравословно. Витамините, протеините и желязото, набавени посредством натурални артикули са значими за растежа на косата. Клетките, които дават отговор за него се нуждаят от тези детайли, с цел да поддържат непрекъснатия напредък.

4. Бъдете нежни с нея. Препоръчително е да я разресвате по 2 пъти дневно, като употребявате гребен с необятни зъбци. Внимавайте с местата, на които е сплетена!

5. Използвайте масла и лосиони. Те спомагат за набирането на потребни субстанции на косъма и хидратират косата. Благоприятстват здравословния напредък и хубостта ѝ. Такъв е и спрей-лосионът с натурални съставки VitaHair Max.

Какво съставлява спрей-лосионът за коса ВитаХеър Макс?

Спрей-лосионът с натурални съставки VitaHair Max цели да предложи грижа за косата от високо качество. Това става с помощта на неговия състав, който има органически генезис. Те включват прокапил, магнезий, кофеин и кератин. Всички те са подбрани от едноименния производител, заради удобното им въздействие за косъма. Спреят за коса VitaHair Max също се радва на одобрителни мнения от клиенти онлайн. Тях може да открием основно във конгреси, като “БГ Мама “.

Те споделят следните отзиви и мнения, свързани с лосионa ВитаХеър Макс:

- Благоприятства красивия външен тип на косата;

- Повлиява на мекотата и растежа с натурални съставки;

- Може да се ползва от мъже и дами

- Достъпна цена за българския стандарт на живот;

- Бърза поръчка и доставка с куриер;

- Липсват сигнали за неприятни странични резултати и противопоказания;

Отсъствието на информация за неподходящи странични резултати и противопоказания не значи, че те не могат да се проявят самостоятелно. Всеки консуматор следва да се запознае персонално и да следва с инструкциите за приложимост, включени в комерсиалната опаковка на спрей-лосиона VitaHair Max. Не бива да се надвишава целесъобразния дневен брой нанасяния.

Начинът на приложение на спрей-лосиона ВитаХеър Макс също е елементарен и ориентиран към потребителите. Според формалния уеб страница на продукта, той включва следните 3 стъпки:

1. Впръскайте върху косата.

2. Масажирайте по продължението на косата с нежни масажиращи придвижвания.

3. Използвайте всеки ден в продължение на месец, с цел да постигнете разтегливост, мекост и добър външен тип на косата.

Спреят-лосион за коса VitaHair Max се предлага единствено от формалния му уеб страница. Няма да го откриете в огромните магазини като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba. Нито пък в комерсиалните вериги аптеки или в кварталната аптека. Поръчката през личната уеб-страница на продукта е бърза и лесна. Клиентите просто би трябвало да вкарат своите имена и настоящ телефонен номер за контакт. Официален дистрибутор ще се свърже с тях за удостоверение на поръчката и уточняване на адреса за доставка.

Радвайте се на здравословен живот!

Придържането към здравословен метод на живот и физическа интензивност ни дава шанса да се усещаме здрави и красиви. Те се отразяват позитивно върху съвсем всеки аспект на тялото ни. Мускулатурата ни е по-еластична и ясно изразена, а ние се усещаме по-жизнени и енергични. А това ни кара да изглеждаме изпълнени с живот от глава до пети!!!  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР