Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха за пореден път.

...
Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха за пореден път.
Коментари Харесай

Всички от клана Кардашиян избраха Dolce & Gabbana за сватбата на Кортни

Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха за следващ път.

Двойката, която обожава да се натиска пред обективите на папараците, си провежда огромна италианска женитба през уикенда. Преди това Кортни и Травис подписаха цивилен брак в Санта Барбара и мним подобен в Лас Вегас.

На последната гала участва целият клан Кардашиян-Дженър, както и децата на Травис Баркър. Всички те дойдоха в Италия и бяха подбрали тоалети, въодушевени от готическия жанр.

Най-известната от сестрите Кардашиян - Ким бе подбрала тясна черна рокля, в композиция с транспарантни елементи на ръкавите. Клои също бе подбрала аутфит в тематиката на сватбата и даже бе присъединила голям златен аксесоар за глава.

Кендал Дженър, която дойде за сватбата дружно с приятеля си Девин Букър, подбра рокля с флорани претекстове без ръкави. Най-малката от сестрите Кардашиян-Дженър - Кайли пък участва на церемонията дружно с дъщеричката си Сторми.

Крис Дженър, майката на булката, пък бе подбрала впечатляваща розова рокля с пера за церемонията. Именно на Крис се падна достойнството да води най-голямата си щерка до олтара, а съгласно присъстващи тя не серпантина да трие сълзите от разчувстваното си лице.

Самата Кортни изненада с мини булчинска рокля с голям воал, също дело на Dolce & Gabbana, а за гражданската гала също бе подбрала много къса рокля, още веднъж дело на световноизвестната италианска марка.

Целият клан Кардашиян-Дженър дойде в петък в Портофино за сватбата на най-голямата от 5-те сестри. Кравис, както назовават двойката Кортни и Травис, си споделиха “да” във вила L'Olivetta, благосъстоятелност точно на Dolce & Gabbanа. Партито след сватбата пък бе в палат от 16-ти век, който бе затворен особено за тържеството.

Предстои Кортни и Травис да се приберат назад в Лос Анджелес, където са възнамерявали още едно празненство, с което да отпразнуват любовта си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР