Корпорацията Intel публикува в социалната мрежа Twitter пост, съдържащ логотипа

...
Корпорацията Intel публикува в социалната мрежа Twitter пост, съдържащ логотипа
Коментари Харесай

Intel представи логотипа на своя графичен отдел

Корпорацията Intel разгласява в обществената мрежа Twitter пост, съдържащ логотипа на своето графично направление Visual Technologies Team . Възможно е изтеглянето на изображения с резолюции от Full HD до Ultra HD 4K. Според Intel, новият логотип доста се е харесал на потребителите и доста от тях желаят да го слагат като тапет на своя работен плот.

За страдание Intel към този момент не разкрива никакви детайлности по отношение на подготвяните нови видеокарти за десктоп компютърни системи и преносими компютри. Този месец разбрахме, че процесорният колос е закупил индийската компания Ineda Systems, която дружно с отдела на Intel в град Хайдарабад, Индия, ще се заеме с производството на графичните процесори за новите видеокарти. В този цех ще работят над 2000 души.

Освен това, Intel кани членовете на компютърната общественост да се причислят към „Графичната Одисея“ – серия от мероприятия по целия свят, на които представителите на процесорния колос ще оповестяват детайлности за създаването на новите графични карти и ще получават противоположна връзка във тип на мнения, препоръки и рекомендации от участниците в Одисеята.

И най-после, първите резултати от тестването на графичното ядро Iris Plus Graphics 940 в 10 nm процесори Intel Ice Lake-U демонстрират, че Intel може да доближи бързодействие за вградената си графика от равнището на AMD Radeon Vega 8/Vega 11.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР