Коронованата през далечната 2010 г носителка на титлата Мис Бургас

...
Коронованата през далечната 2010 г носителка на титлата Мис Бургас
Коментари Харесай

Първата Мис Бургас заема мястото на водещ

 Коронованата през далечната 2010 г носителка на купата Мис Бургас Анелия Дулева ще бъде водеща на състезанието за хубост Кралица на Бургас 2021 година Дулева чака с голямо неспокойствие мероприятието и с неспокойствие и боязън приема предизвикването още веднъж да бъде част от най-значимия конкурс за хубост по българското южно черноморие, въпреки и към този момент в друга роля. Сценична половинка на Анелия Дулева ще бъде известният бургаски публицист Мариян Иванов. Организаторите на състезанието дават поръчка и тази година събитието да се трансформира в най-запомнящото се мероприятие в Бургас и целия черноморски район.

Дванадесет красиви девойки от морския град ще се борят за купата тази година. Момичетата са на възраст от 16 до 21 години. Победителката ще показва Бургас на националния конкурс Мис България, който ще се организира през есента в столицата.

Тоалетите, с които ще се показват участничките са от новата сбирка на дизайнера Стоян Радичев. Талантливата бургаска гримьорка Ива Петкова ще се погрижи за гримът на девойките, а прическите ще са дело на Мария Лапчева. Турът по бански костюми ще показа най-актуалните плажни тоалети на известната марка Sugarfree.

Талантливите бургаски деца от " Естрела “ и тази година ще зарадват публиката на летния спектакъл с красивите си танци и вълнуваща хореография, дело на ръководителя на школата Олга Мохова. Ангелски глас на състезанието ще извайва Никола Янакиев от вокално студио " Сезони “.

По време на състезанието Кралица на Бургас уредниците ще спазят всички нужни изисквани на здравните управляващи, въведени поради Ковид. Кралица на Бургас ще се организира на 6 юни /неделя/ от 20.30 ч. в летния спектакъл на Бургас. Входът е свободен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР