Коронер издаде спешно предупреждение за детски ясли в Обединеното кралство,

...
Коронер издаде спешно предупреждение за детски ясли в Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Спешно предупреждение за детски ясли в Обединеното кралство, след като бебе се задави до смърт със спагети болонезе

Коронер издаде незабавно предизвестие за детски ясли в Обединеното кралство, откакто бебе се задави до гибел от спагети болонезе.

Малкият Оливър Стийпър умря в болница през септември 2021 година, единствено шест дни откакто се задави с ястието с паста в Jelly Beans Day Nursery в Ашфорд, Кент. Родителите на деветмесечното момче споделиха, че то има два отчасти изникнали зъба и „ не може да дъвче “ вярно.

Оливър беше хранен със „ ситно нарязана “ паста пене и болонезе от болногледач в детската градина, преди да го вдиша и да се запуши. Коронерът Катрина Хепбърн сподели през днешния ден в правосъдния съд на Кент и Медуей, че наредбите, изискващи единствено един оказвач на първа помощ на детска стая, „ съставляват риск за бъдещия живот “. Тя добави: „ Чух доказателства, че в наредбите, обхващащи доставчиците на детски грижи в ранна възраст, от целия личен състав на място, единствено един член на личния състав би трябвало да има годен педиатричен документ. “ Заведенията за ранна възраст имат от 50 до 80 души на мя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР