Коронавирусът разделил здравния министър от съпругата му Илияна. Двамата били

...
Коронавирусът разделил здравния министър от съпругата му Илияна. Двамата били
Коментари Харесай

Ангелов направил зелени коридори и в дома си

 Коронавирусът разделил здравния министър от брачната половинка му Илияна. Двамата били съществено изплашени от ковид и поради честите против на някогашния началник на болница " Александровска " с членове на НОЩ и сътрудници министри, Ангелов направил " зелени коридори " и в дома си. А с цел да не навреди на момченцето си Сами и брачната половинка си, той даже се " разделил " краткотрайно с красивата Илияна.

" В самото начало с жена ми и дребния ми наследник живеехме доста дълго време разграничени в разнообразни стаи. На мен ми беше доста мъчно - денем в болничното заведение с маска, като се върна у дома - още веднъж с маска ", споделя Ангелов.

Двамата освен не споделяли едни и същи пространства, само че министърът по този начин реорганизирал дома си, че двойката даже не се засичала, когато били всички вкъщи.

Въпреки че настойчиво държи фамилията си от светлините на прожекторите, министърът в оставка разкрива, че му е доста тежко, до момента в който с Илияна били разграничени под един и същи покрив поради болестта. Бившата прелест, която има сестра близначка Йоана, обаче не се крие от обществените мрежи и постоянно разгласява фотоси на дома, в който Ангелов въвел " зелените коридори ".

Красивият дом на министъра в оставка е постоянно украсен според от сезона от брачната половинка му, а Ангелов си имал обичано кресло с флорални претекстове, в което отдъхвал след работата си в министерството и битката с ковид. Илияна пък прекарвала времето си в декориране на двора, защото поради пандемията нямало по какъв начин да работи и в залата, където сама към този момент тренира бъдещи грации и златни девойки. 

Пищно украсеният двор и домът на Ангелов обаче натежават на фамилния бюджет, защото Ангелов е купил парцела за колосалната сума от 528 000 лева, като е ипотекирал жилището, а част от парите е дал от спестявания, гласи декларацията му пред антикорупционната комисия. Имотът е с внушителните 231 квадрата, като има по едно и също време и гараж, и паркомясто.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР