Коронавирусът отдавна показа, че не познава раси, а лесното му

...
Коронавирусът отдавна показа, че не познава раси, а лесното му
Коментари Харесай

BG инфлуенсърки - положителни за COVID-19! Как преминава болестта при тях, с какво ги лекуват?

Коронавирусът от дълго време сподели, че не познава раси, а лесното му предаване го прави изключително рисков. Така инфектирани с заболяването се оказаха доста световноизвестни персони - Том Ханкс, Маруан Фелаини, Кристофър Хивю, Идрис Елба, Микел Артета. 

Виж още: Самоизолация - Ден и нощ! Как любимците от риалити сериала се оправят с изключителното състояние?

Бройката на далите позитивна проба за заболяването българи пък е към този момент трицифрена, а измежду тях се оказаха и известни в Instagram българки. Става въпрос за инфлуенсърките Адриана Тюркмен и Никол Толева.

Двете девойки оповестиха новината от Instagram, като даже употребиха story-тата си, с цел да предупредят контактните хора, с цел да се самоизолират. 

Виж още: Инфлуенсърка удари дъното с Коронавирус предизвикателство! Вижте какво гнусно нещо направи

Адриана призна, че при нея заболяването минава извънредно леко - първите дни имала лека тежест в гърдите и усложнения в дишането, само че били извънредно минимални. Сега обаче и тези признаци изчезнали и единствено кашляла, само че даже и това било рядко. Има и хрема.

Виж още: Поп-фолк в изолираност! Как се оправят със обстановката към COVID-19 обичаните реализатори в жанра?

Инфлуенсърката се лекувала с имуностимуланти, витамини и хомеопатия. Въпреки това обаче тя отхвърля да назове медикаментите, с цел да не стартира самолечение някой от почитателите ѝ. 

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е споделила пророчицата за ковид?

Адриана споделя още, че доста желае да тренира, само че ѝ е безусловно неразрешено. Забранени също са алкохолът и пушенето. До няколко дни тя чака да бъде здрава, само че ще би трябвало да остане още дълго време изолирана вкъщи. 

Виж още: ТЕСТ: С какво ново занимание би трябвало да захванеш по време на самоизолирането?

Никол Толева пък решила да си направи тест, тъй като неин прочут се оказал с заболяването. И при нея признаците били леки - запушен нос, чувствала се леко отпаднала.

Виж още: Самоизолация, само че измежду природата! Известните българи, които откриха усамотение отвън дома

Тя не излизала от вкъщи си в последните 8 дни, тъй че подозира, че се е зарадила много отдална. И приканва да се изследваме без да му мислим. А и да съблюдаваме ограниченията за сигурност.

Източник thumbnail: iStock/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР