Коронавирус кризата застигна и Дядо Коледа, след обявените национални карантини

...
Коронавирус кризата застигна и Дядо Коледа, след обявените национални карантини
Коментари Харесай

Коледа като никоя до сега: Дядо Коледа ще раздава... виртуални подаръци, без лични срещи

Коронавирус рецесията застигна и Дядо Коледа , след оповестените национални карантини в няколко страни в Европа и наразстващите инфектирани в целия свят, тази година се обрисува една по-различна Коледа. Дядо Коледа ще повещава децата... виртуално. Тъно, само че факт!

Бизнесът мина от обмисляне на физически срещи към образуване на видео диалози " до Северния полюс " с господин Клаус.

Планирани са и обществено дистанцирани събития, само че тези в Англия ще би трябвало да изчакат, до момента в който лок дауна бъде преустановен.

А в това време Дядо Коледа ще бъде наличен онлайн.

Една компания за детски събития е хазаин на виртуално прекарване с Дядо Коледа посредством Фейсбук, а не на нормалното си физическо място.

Той ще взаимодейства с хората във видео чата, а децата ще могат да вземат участие във виртуално каране на шейни или търсене на съкровища.

" Не искахме да рискуваме да планираме нормалните си коледни събития онлайн, при положение на наново заключване, и бяхме прави ", сподели Хелън Медицинска сестра, която ръководи Wonder Adventures със брачна половинка си Брет (който по случайност наподобява доста като Дядо Коледа ).

„ Ще бъде безвредно и персонализирано - не е нужно да се редите на опашка, можете да се обличате и да пиете парещ шоколад в уюта на личния си дом.

" Винаги е имало напън върху родителите по Коледа , само че тази година е още по-голям. "

Учебна сесия за Дядо Коледа и неговия личен състав в Zoom
Уебсайтът продава Zoom диалози с Дядо Коледа , госпожа Клаус и елфите.

Планирането на онлайн сесии разрешава на родителите да дадат персонални данни на Дядо Коледа авансово - като имена на домашни любимци, обичани цветове и дали подаръкът ще бъде оголен по време на диалога.

Туроператорът Санта Лапландия планираше пътувания до Финландия, където фамилиите могат да се срещнат персонално с Дядо Коледа и да се насладят на отмора в снега.

Но тази година той провежда 10-минутни видеоразговори с Лапландия, където на фамилиите се прави обиколка на снежната каюта на Дядо Коледа и се среща с елените.

„ С увеличението на рестриктивните мерки в Обединеното кралство доста от нас се чудят по какъв начин ще запазим магията на Коледа 2020 жива “, сподели основният изпълнителен шеф Пол Картър.

" Въпреки че никоя Коледа не може да се съпостави с голямото неспокойствие от пътуването до Лапландия... благодарение на малко " технология ", ние имаме намерение да подсигуряваме, че към момента можем да създадем празника запаметяващ се. "

Celtic Manor започва чаеното празненство с Дядо Коледа в курорта си в Нюпорт, където карантината завършва на 9 ноември.

Клиентите ще могат да посетят ресторанта му с коледна тема за празничен следобеден чай, включващи температурни инспекции, обществено разграничаване и дезинфектанти за ръце.

Дядо Коледа ще се обади за интерактивно групово видео празненство от Северния полюс.

„ Дядо Коледа е решил, че ще бъде по-безопасно да следвате препоръките на уелското държавно управление и да работите от у дома, където е допустимо, този празничен сезон “, сподели представител на Celtic Manor Resort.

LaplandUK, която нормално приветства над 20 000 фамилии в своята атракция в Аскот, Бъркшир, и е похарчила 4,5 милиона паунда, с цел да направи местоположението Covid-safe, няма виртуални проекти.

Представител сподели, че ще се отвори постоянно, когато може, и е твърдо решен, че Дядо Коледа няма да подведе децата тази година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР