Коронацията е осъществена, големият ден мина и накрая крал Чарлз,

...
Коронацията е осъществена, големият ден мина и накрая крал Чарлз,
Коментари Харесай

Поредният тежък удар по краля: Ето какво казал Чарлз за бягството на Хари от коронацията

Коронацията е осъществена, огромният ден мина и най-после крал Чарлз, както всеки човек, се е прибрал вкъщи. В Бъкингамския замък той и Камила посрещнаха защити старши членове на семейството на празничен обяд, малко преди да помахат на поданиците от балкона. 

Хари от своя страна, се качил още на първия аероплан след тържествената гала и въпреки да е бил поканен на обяда в двореца, предпочел да се насочи към Калифорния, с цел да бъде с Меган и децата си и по никакъв начин не се поблазнил от концепцията, че може да беседва с татко си и брат си. Въпреки че беше повече от явно, че тъкмо това ще бъде сюжетът към наличието на херцога на Съсекс, Чарлз въпреки всичко бил тъжен. 

 принц хари

По време на обяда, Негово величество извършил обещанието си към Меган и Хари и вдигнал наздравица по случай 4-тия рожден ден на сина им Арчи. Източник от двореца споделил, че Чарлз не прикрил разочарованието си от светкавичното бягство на по-малкия си наследник, както и от обстоятелството, че останалите членове от семейство Съсекс не почели коронацията с персонално наличие.

 

Кралят вдигнал специфичен тост за всички от фамилията, които не участвали на обяда и настрана честитил рождения ден на Арчи с думите " Честит рожден, ден, Арчи! Където и да си ". 
                             

Междувременно Хари наподобява повече от благополучен на папарашките фотоси от летището в Калифорния в минутите след кацането и по всичко личеше, че херцогът не е имал самообладание да отлети от Лондон. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР