Коронарография ще бъде направена утре на получилия вчера сърдечна криза

...
Коронарография ще бъде направена утре на получилия вчера сърдечна криза
Коментари Харесай

Правят коронарография на получилия сърдечна криза в съда тур...

Коронарография ще бъде направена на следващия ден на получилия през вчерашния ден сърдечна рецесия в Хасковския областен  съд турски полковник Мустафа Гьокташ.

Турските управляващи желаят изгонването в Анкара на 63-годишния мъж. Срещу него има повдигнати обвинявания за а убийството на интелектуалеца и публицист доцент Неджип Хаблемитоглу.и, а също за присъединяване в незаконна група.

Вчера окръжните магистрати в Хасково почетоха настояването на отбраната на Гьокташ да бъде назначена съдебномедицинска експертиза. Вещо лице кардиолог. Сред дилемите на експерта е да диагностицира положението на арестувания и да отговори може ли турския жител да стои в арестантската килия до разглеждане на делото му за екстрадиция всъщност. По този проблем Темида насрочи съвещание за 21-ви т.м., когато ще бъде прегледано настояването за смяна на мярката за неотклонение.

Както към този момент писахме през вчерашния ден, след съвещанието в съда на Мустафа Гьокташ му прилоша. Той бе качен с носилка в кола за спешна помощ и откаран в Бърза помощ. Оттам той бил настанен в кардиологията на МБАЛ-Хасково. „ Състоянието му е нормализирано, само че на следващия ден ще бъде направена коронарография на Мустафа “, изясни през днешния ден пред „ Марица “ юрист Антон Попов на излизане от болничното заведение.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР