Корнелия Нинва днес трябва да се яви в прокуратурата. Заедно

...
Корнелия Нинва днес трябва да се яви в прокуратурата. Заедно
Коментари Харесай

Нинова днес трябва да се яви в прокуратурата

Корнелия Нинва през днешния ден би трябвало да се яви в прокуратурата. Заедно с нея са призовани Борислав Гуцанов и Гергана Алексова-Величкова от Българска социалистическа партия. Тримата би трябвало да отидат в 14 часа в постройката на Софийската районна прокуратура при прокурор Георги Иванов по отношение на постъпилата тъжба от Кирил Добрев в прокуратурата.

На 4 октомври Нинова разгласи, че е получила призовка и е формирана прокурорска инспекция по тъжба на Кирил Добрев, съобщи през днешния ден.бг.

Прокуратурата желае от нея да връчи призовки на още двама от управлението на левицата и те също да се явят на разпит, с цел да обяснят какво са говорили по време на партиен пленум на Българска социалистическа партия. Нинова съобщи, че няма да се яви на разпит в прокуратурата.

" Представители на Министерство на правосъдието да дойдат и да ни отведат наложително на разпит “, отсече тя.

„ Няма да дава и един лист документ от партийни събрания на прокуратурата, да се снабдят със заповед за претършуване и изземване, очаквам ги на „ Позитано “ 20 да дойдат да си ги вземат “, настоя Нинова.

Причина за жалбата са нарушените права на Кирил Добрев в Българска социалистическа партия.

" Член съм на Българска социалистическа партия и на Националния съвет. Някой ми пречи да извършвам своите функционалности като подобен. Няма никаква драма. Г-жа Нинова, в случай че не се тормози, може да даде на полиция и прокуратура всички документи и стенограмата. Имах няколко изявления да запитвам като какъв съм в залата, никой не съумя да ми изясни. Не ми беше дадена опция да вземам участие в гласуванията ", сподели Добрев.

По думите му е изключен поради фалшификации в описи, само че съдът го е върнал като член на Националния съвет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР