Корнелия Нинова вече е в историята. Трябва да започне разговор

...
Корнелия Нинова вече е в историята. Трябва да започне разговор
Коментари Харесай

Габриел Вълков, младежки лидер на БСП: Корнелия Нинова вече е в историята

" Корнелия Нинова към този момент е в историята. Трябва да стартира диалог кой ще е идващият ръководител ".

Това съобщи пред БНР Габриел Вълков, ръководител на младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

Младите социалисти през вчерашния ден желаеха оставката на водача на Столетницата.

" Необходими са огромни промени и промени. БСП падна с 30% надолу на тези избори. Има потребност от подмладяване на партията. Но няма никаква чуваемост. Виждат ни като някаква опасност, като конкуренция. През цялото време приказваме с Корнелия Нинова и с управление. Обясняваме им, че не може да се продължава по този метод. 800 хиляди индивида към този момент не гласоподават за Българска социалистическа партия ".

Габриел Вълков счита, че за Нинова към този момент няма поддръжка.

" Половината от нейното управление ми звънна след излизането на нашата позиция през вчерашния ден до през днешния ден, с цел да ми каже, че може би е време тя да си върви и да ни поздравят за дейностите. Обадиха ми се половината от депутатите, членове на Националния съвет. Казаха: " Стига толкоз! ".

 

Тази заран в студиото на „ Твоят ден ” по NOVA NEWS ръководителят на Националния съвет на Младежкото Българска социалистическа партия Габриел Вълков уточни с какви претекстове младите социалисти желаеха оставката на водача на партията Корнелия Нинова.

„ Призивите, малко или доста, пристигнаха от изборните резултати. Резултатът на Българска социалистическа партия пада с всеки едни избори. През последната година бяхме градивна съпротива, а загубихме електорат. Други партии, бидейки съпротива, качват своя резултат. Защо едни могат, а други - не ”, попита Вълков. По думите му ръководителят на партията би трябвало да поеме отговорност, подавайки своята оставка.

 

Според 100% обработени протоколи от вота 2 в 1 Българска социалистическа партия е пета мощ в Народното събрание.

Партията получи поддръжката едвам на 7.06% от отишлите до урните, или единствено на 151 557 гласоподаватели.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР