Корнелия Нинова работеше срещу БСП на местните избори в София.

...
Корнелия Нинова работеше срещу БСП на местните избори в София.
Коментари Харесай

Ваня Григорова: ПП-ДБ-СС спечелиха на косъм и с този косъм искат да превземат всичко в СОС

Корнелия Нинова работеше против Българска социалистическа партия на локалните избори в София. Атаката от „ Позитано “ 20 (централата на БСП) към „ Леге “ (БСП-София) не е вест. Това съобщи пред БТВ общински консултант от БСП-София.

" Възраждане " тъй като се вършат на опозиционери е хубаво да се подсети, че с помощта на напъните на Костадин Костадинов бе определен кмета на София Васил Терзиев, разяснява тя: " Защото в предизборната си акция той обясняваше, че аз съм най-голямото зло - тоест, или би трябвало да се гласоподава за „ Възраждане “, или за Терзиев, тъй че Костадинов спомогна за избирането за Терзиев. "

" Областният шеф Вяра Тодева извърши партийното предопределение на ПП-ДБ и няма да реализира нищо, с изключение на да забави с две седмици работата на Столичния общински съвет. "

" Понеже чествахме Левски мога да кажа, че е време за каузи, а не за думи и би трябвало да спрат партийните централи да се месят в работата на СОС ", сподели Григорова.

ПП-ДБ-Спаси София желаеха да вземат всички вероятни най-големи комисии в СОС. Не могат да вземат всички комисии, да имат ръководител на СОС и в този момент да няма избори на комисии, тъй като упорстват да завладяват всички. В общинския съвет има съразмерно разделяне на ръководителите на комисии, по отношение на партиите, добави. 

" ПП-ДБ-СС завоюваха на косъм и с този косъм желаят да завладяват всичко в Столичния общински съвет. "

Според нея сега ПП-ДБ-Спаси София в СОС са безконтролни. В СОС общинските съветници не са там, с цел да се кичат с постове, а да правят работа, завърши Григорова.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР