Корнелия Нинова отдавна не залага на скъпи тоалети на известни

...
Корнелия Нинова отдавна не залага на скъпи тоалети на известни
Коментари Харесай

Корнелия се окичи с гердан за 1390 долара (Снимки)

Корнелия Нинова от дълго време не залага на скъпи тоалети на известни международни марки, само че огромната ѝ уязвимост в последните години са бижутата. Шефката на социалистите не носи по себе си аксесоари, които да не са от благородни метали, а последната ѝ облага е колие на фамозната цена от 1390 $, или 2248 лв..

Ненатрапчивата и нежна огърлица не се набива на очи, само че всеки ценител би схванал, че не е купена от сергия за джунджурии. Колието, чийто акцент е черна перла, е дело на фамозната марка за бижута „ Микимото “, чиито цени стигат до небето. Придобивката на Нинова е направена от 18-каратово злато, а над черната перла свети дребен елмаз. Герданчето е толкоз скъпо, защото основателят на марката „ Микимото “ – японецът Кокичи Микимото, се счита за татко и маестро на перлите. Още през далечната 1893 година той съумява да открие тайната на скъпоценния камък на живата природа и не след дълго е приет за талант, умел академик, остроумен предприемач, за същински актьор и идеалист, който непрестанно търси хубостта, съвършенството и целостта в бизнеса с перли.

В изисканата сбирка с бижута на Корнелия Нинова има и други уникати, дело на „ Сваровски “ и „ Картие “, шушукат на „ Позитано “ 20. Тя не се изчерпва единствено с огърлици, обици и пръстени, само че и с часовници и рамки за очила от чисто злато. Преди да седне на шефското място в столетницата, алената лейди си позволяваше да показва висок жанр и обличайки се с дизайнерски тоалети на фамозната марка „ Макс Мара “, за което постоянно понасяше рецензии. Впоследствие тя стартира да разчита на шивашките услуги на български дизайнери, като една от тях е дъщерята на художника Греди Асса – Ина, която крои и шие костюми на Българска социалистическа партия лидерката по поръчка, тъй че никой да няма същите. От уменията на Ина постоянно се възползва и първата дама Десислава Радева. Двете с Корнелия имат в дрешниците си сходни тоалети от едни и същи платове и разцветки, въпреки да не са първи приятелки.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР