Корнелия Нинова описа отношенията между ПП-ДБ и ГЕРБ като Бий

...
Корнелия Нинова описа отношенията между ПП-ДБ и ГЕРБ като Бий
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Отношенията между ПП-ДБ и ГЕРБ са като „Бий ме, обичам те“

Корнелия Нинова разказа връзките сред ПП-ДБ и ГЕРБ като „ Бий ме, обичам те “.

„ ГЕРБ ги бият и безусловно през законодателство, комисии. Те се гаврят с Политическа партия. Ама като пристигна време за имунитета, Политическа партия се хвърлят на Бойко на врата и викат „ Обичаме те “. Какво е това? Е няма такова нещо. То не е единствено брак по сметка. Аз ви споделих, задачата е да няма битка с корупцията, да няма разкрития за закононарушенията през последните 12 години и модела ГЕРБ. Цялата страна е пленник на един човек, а те изгубиха и облик, и достолепие, и хрумвания, и всичко “, сподели соцлидерът.

Тя назова треторазрядна режисура лидерската среща на обединенията, при която няма резултат и съглашение:

„ Днес Борисов разгласи, че тази среща е срамна и безплодна, и след час се събраха да трансформират Конституцията. Тази треторазрядна режисура стартира да омръзва ”, съобщи Нинова.

Относно измененията в Конституцията и бъдещата работна група, инициирана от ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, Нинова акцентира, че когато бъде импортиран план в Конституционната комисия, там представители на Българска социалистическа партия ще създадат оферти.

„ До тогава няма да участваме в никакъв тип диалози ”, сподели още Корнелия Нинова.

По тематиката „ Възраждане ”, Нинова напомни позицията си, че партията има екстремистки и крайни позиции.

„ Абсолютно неприемливо е една партия да афишира и да пречи на свободно определен депутат да излиза и да приказва на трибуната. Ние сме свободна страна, тук пък е центърът на парламентарната република ”, сподели още Нинова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР