Корнелия Нинова и кметът на Шумен Христо Христов, който беше

...
Корнелия Нинова и кметът на Шумен Христо Христов, който беше
Коментари Харесай

Нинова и кметът на Шумен Христо Христов обсъдиха проблемите пред местната власт

Корнелия Нинова и кметът на Шумен Христо Христов, който беше повдигнат от Българска социалистическа партия, разискаха проблемите на общината, оповестиха от пресцентъра на партията. Един от най-болезнените въпроси за шуменци е цената на водата, която надвишава 5 лева и е обществено непоносима за доста фамилии.

 

„ Едно от най-бързите решения е да се вкарат две цени съгласно употребеното количество. Не може бедните, които изнемогват да си платят вода за пиянство и тези, които си пълнят басейните, да заплащат еднообразно. Има двойни цени в европейски страни, както и водни помощи за обществено слабите “, съобщи Нинова. 

 

Обсъдена беше и тематиката за индустриалната зона в града и нейното бъдещо развиване. „ Общините имат потребност от вложения, с цел да се развива стопанската система и да се откриват нови високо платени работни места “, съобщи кметът Христов. 

 

Нинова се ангажира парламентарната група на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ да оказва помощ на кметовете посредством законодателни начинания за действителна децентрализация на локалната власт.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР