Корнелия Нинова е в силна позиция. При нея обаче липсва

...
Корнелия Нинова е в силна позиция. При нея обаче липсва
Коментари Харесай

Харизанов: Корнелия Нинова е в силна позиция, но липсва усещането за автентична кауза

Корнелия Нинова е в мощна позиция. При нея обаче липсва чувството за достоверна идея и за това за какво Българска социалистическа партия би била по-добра ръководеща партия. Това разяснява в студиото на „ Здравей, България “ по Нова телевизия Георги Харизанов от Института за дясна политика.

По думите му не може да е съществено водачът на опозицията да приказва за битка с корупцията. Според Харизанов Нинова ще излезе в мощна позиция след идния конгрес на партията. Но в говоренето ѝ не се усеща сила, която да преобърне нещата.

„ Дали ще има предварителни избори зависи от един фактор и това обединението дали ще се скапе и какъв брой е здрава “, добави социологът Андрей Райчев.

Според специалиста единствено по себе си е добре, че опозицията споделя, че желае сходен избор след председателството на България на Европейски Съюз, тъй като това значи, няма да вършим кавги пред посетители.

„ Българска социалистическа партия най-сетне излезе в поза на съпротива, тъй като години наред гледахме тъкмо противоположното “, посочи още социологът.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР