Корги парадират пред Бъкингамския дворец, за да почетат кралица Елизабет II една година от смъртта й

...
Кралските фенове и техните домашни коргита се събраха пред Бъкингамския
Коментари Харесай

Кралските фенове и техните домашни коргита се събраха пред Бъкингамския дворец, за да почетат кралица Елизабет II една година от нейната смърт

От Associated Press, 3 септември 2023 г., 11:01 ч. Кралица Елизабет II, една година от нейната смърт.

Около 20 ентусиасти на корги облякоха своите домашни любимци в корони, диадеми и кралски тоалети и ги изведоха на парад пред двореца в централен Лондон, за да отдадат почит на Елизабет, добре известна любител на породата кучета.

Коргитата са били постоянни спътници на покойната кралица от дете, а Елизабет е притежавала около 30 през целия си живот. Поколения кучета произлизат от Сюзън, корги, което беше подарено на кралицата на 18-ия й рожден ден.

Агата Кререр-Гилбърт, която организира събитието в неделя, каза, че ще като марша на коргитата, който ще се провежда всяка година в памет на Елизабет.

„Не виждам по-добър начин да я запомня, освен чрез нейните коргита, чрез породата, която тя обичаше и ценеше през целия си живот“, каза тя. „Знаеш ли, все още не мога да свикна с факта, че тя не е физически около нас, но ни гледа. Вижте, слънцето грее, мислех, че ще блести ни днес.“

На 8 септември ще бъде първата годишнина от смъртта на 96-годишната кралица в нейното имение в замъка Балморал в Шотландия. Тя беше кралица в продължение на 70 години и беше най-дълго управлявалият суверен на Великобритания.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР