Корейската народнодемократична република (КНДР) разпространи видео как ще изглежда ракетният

...
Корейската народнодемократична република (КНДР) разпространи видео как ще изглежда ракетният
Коментари Харесай

КНДР показа как ще изглежда ударът по САЩ

Корейската народнодемократична република (КНДР) популяризира видео по какъв начин ще наподобява ракетният удар по Съединени американски щати - Гуам, съобщи АП.

"Американците живеят в непрекъснат боязън. Те са принудени да се оглеждат и ослушват всеки момент от живота си. Съединени американски щати не знаят по кое време ние ще изстреляме нашите ракети "Хвасон-12. Американците треперят от боязън ", написа в разяснение към фрагментите, оповестени от пропагандната машина на Пхенян. Когато на фрагментите се поява изображение на военния министър на Съединени американски щати - Джеймс Матис се показва: Ние се надяваме, че политиците във Вашингтон ще си дадат сметка какви могат да бъдат последствията от възможна война.

Азиатската комунистическа страна на 8 август разгласи готовността си да нанесе ракетен удар по базата на американските военновъздушни сили в Гуам. Ако водачът на Северна Корея – Ким Чен Ун даде заповед, то военните може да изстрелят ракетата със междинен обхват на деяние "Хвасон-12 ", чието първо тестване бе на 14 май.

На 13 август президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила съобщи, че Вашингтон, дружно с икономическите ограничения и дипломатическия напън, може да използва и мощ, с цел да ликвидира нуклеарната опасност от страна на КНДР. Ким Чен Ун два дни по-късно даде обещание да не подхваща радикални дейности в скоро време.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР