Кореспондентка на румънския канал Джиджи24 стана сензация в социалните мрежи,

...
Кореспондентка на румънския канал Джиджи24 стана сензация в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Репортерка предава легнала на земята от Израел, докато хора около нея се разхождат спокойно, тя: Тук има сериозни бомбардировки

Кореспондентка на румънския канал Джиджи24 стана сензация в обществените мрежи, откакто направи репортаж за спора в Близкия изток.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 724
Кристина Чилеачу осведоми аудиторията за последните събития в Израел, до момента в който лежи на земята. Това, което прави усещане, е, че останалите хора, които попадат в кадър, се разхождат напълно умерено и необезпокоявон из улиците на пристанищния град Ашкелон.

Въпросният град е ситуиран най-близо до границата с Газа и беше измежду обстрелваните от „ Хамас “ цели на израелска територия, само че за момента, както се вижда, в града е относително умерено, което прави реакцията на Чилеачу, меко казано, странна.

В репортажа си журналистката твърди, че наоколо има „ съществени бомбардировки “ и е легнала на земята като защитна мярка, очаквайки израелската Противовъздушна отбрана да смъкна вражеските ракети.

Разбира се, много от потребителите в обществените мрежи не пропуснаха опцията да създадат занимателни колажи с присъединяване на румънската кореспондентка.

— (@ruidiaz_ddhh)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР