Коренно различни са ситуациите между 97-а година и сега за

...
Коренно различни са ситуациите между 97-а година и сега за
Коментари Харесай

Кирил Добрев за 97-а година: Баща ми беше обиден от факта, че го наричаха предател, отиде си огорчен

" Коренно разнообразни са обстановките сред 97-а година и в този момент за Българска социалистическа партия. Преди 24 години Българска социалистическа партия като правоприемник на Българска комунистическа партия скъса със своето комунистическо мислене ". Това съобщи в изявление за телевизия Нованюз.
“По това време е било доста мъчно, множеството приятели са считали, че властта с кръв се взима и с кръв ще се даде. Всички социалисти тогава дават нов подтик на левицата. Днес е по-различно. Българска социалистическа партия е единствената в постсоциалистическия лагер, която е не просто мощна, само че и през днешния ден претендира за властта “, безапелационен е той.
 Социалистите споделиха Да на политическия курс на Нинова, счита Симов Социалистите споделиха " Да " на политическия курс на Нинова, счита Симов
„ Социалистите в страната поддържат политическия курс на Корнелия Нинова и вътрешнопартийният избор го потвърждава “, означи в &b...
“Днес левицата става – дребна, елементарна и лидерска, както споделя Андрей Райчев. Да, лидерската партия се ръководи по-лесно. В това Българска социалистическа партия тогава имаше доста диспути, доста полемики. И до през днешния ден хора ме стопират и ми споделят – вашият татко тогава избави мира в България. Николай Добрев усещаше виновност, че не извърши решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия, той избра България пред Българска социалистическа партия и времето сподели, че е постъпил вярно. Той беше афектиран от обстоятелството, че го назоваха изменник дълго време, той си отиде наскърбен “, съобщи Добрев.
Той окачестви като митология слуховете за шестте срещи на татко си с Костов на “Копитото “. “Баща ми беше вътрешен министър тогава, хората бяха на улицата, армията беше на улицата. Баща ми носеше отговорността за живота на хората, няма нищо по-нормално той да приказва с Иван Костов, който беше главен уредник на тези митинги, с цел да запазят живота на хората “, безапелационен бе той.
“Гласуването продължава, аз гласоподавам с празна бюлетина “, съобщи Добрев във връзка номинациите на левицата за листите за изборите на 4 април. “Познавам тези хора, които са номинирани. Всеки един от тях е стойностен човек, единствено че някои от тях са ходили в регионите си единствено на екскурзия. Ние би трябвало да имаме съвременна стратегия – отвесно земеделие, зелени покупко-продажби и други такива неща “, безапелационен бе той. “Целият щаб са водачи на листи, не знам кой ще работи “, добави Кирил Добрев.
На въпрос дали се готви промяната на Калоян Паргов като водач на столичната организация, той отговори: “Всичко е допустимо, уповавам се, че няма да стигаме до такива ексцесии да взривим и София, тук огън се гаси с бензин “, сподели той.
 Петър Стоянов: На 4 февруари 1997 година се движех по ръба на Конституцията Петър Стоянов: На 4 февруари 1997 година се движех по ръба на Конституцията
На 4 февруари 1997 година се движех по ръба на закона. Това си напомни президентът и някогашен водач на Съюз на демократичните сили Петър Стоянов. На историческата да...
“БСП имаше голям късмет да поддържа Румен Радев в този момент и парламентарната акция да бъде направена с него. Той е водеща фигура на извънпарламентарните партии. Познавайки Нинова обаче, ще кажа – тя има единствено един небосвод и той е 4-ти април, на 5-ти тя няма да знае какво да прави. Според мен Радев би трябвало да има втори мандат наложително. Той беше точният човек на точното място, социалистите се влюбиха в него, когато го избрахме. Бойко Борисов ревнува от известността на Радев, само че през днешния ден Нинова ревнува два пъти повече от Борисов от известността на Радев “, приключи Кирил Добрев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР