Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,

...
Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,
Коментари Харесай

ПП осигури застрояването на Корал, въпреки закона на Кирил: Екоактивисти

Корал е считан за нещо като личен от Кирил Петков, чието семейство се настрои против народа и общината на Царево, откакто му беше бутната противозаконна сграда (иначе политически е за господство на закона). Още като длъжностен министър той съумя да издейства комфортни за него режими на Корал. Неотдавна пък водачът на Политическа партия инициира и нов спецзакон за Корал, който беше натрапен и гласуван от Сглобката, макар противоправни моменти в него. Оказва се, че в това време партията му е осигурила посредством съветничката Мирослава Петрова, която е персонално предопределение на Петков, координиране за продължение на градежите край недокоснатия още плаж, както разкрива групата Да запазим Корал:

„ Незаконният град зад Корал продължава да пораства, в прорез с настоящите закони. #ПродължавамеПодмяната, осигурила през Министерство на околната среда и водите (от съветничката Мирослава Петрова, сложена там персонално от Кирил Петков) координиране на това безвластие, в този момент явно си затваря очите за това безсрамие, тъй като то е в жестоко нарушаване на поправките в ЗУЧК (9.02.2024 г.), Чл. 10, препоръчани и признати от Политическа партия за възбрана на всякакво строителство в 500 м зона зад плажовете за природо-съобразен туризъм!

Къде на това място, ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ, предпазена зона от Натура2000, има настояща канализация, законни водопроводи в употреба или електрическо зареждане? Или всичко ще се излива в морето? Излети са бетонни фундаменти, и така нататък, в случай че има позволение за градеж или слагане, кой и по какъв начин позволи това безумство? Без настоящ Общ Устройствен План и така нататък и тъй наречените?

ЗАЩО ЛИ, персонално Кирил Петков напълно наскоро, след признатите ремонти в закона, до момента в който ни честити 3 март от плажа Корал () и... някак си незабелязал този незаконнен град? ”.

Само подсещаме, че като министър председател Петков посети освен Корал, където отдъхна, само че и забрани дори риболовен лодки в залива, като че ли му е персонален, тъй като му пречели да кара сърф. А също така на Великден даде обещание непоискано подаяние на храма във Василико, което по този начин и не можа да ни изпрати документирано, макар настояванията ни към този момент близо 2 години. Нов морал, нов модел, а желае и нов мандат.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР