Корабът Стара планина, от чийто борд в началото на януари

...
Корабът Стара планина, от чийто борд в началото на януари
Коментари Харесай

Корабът Стара планина ще пристигне тази нощ в Костанца

Корабът " Стара планина ", от чийто ръб при започване на януари вълна опустоши двама моряци, ще дойде тази нощ на пристанището в Констанца. Инцидентът се случи в Норвежко море, а корабът плаваше от Мурманск към Констанца. След несполучлива акция по издирването на моряците плавателният съд продължи по курса си, оповестява Българска национална телевизия.

Информацията през последните часове непрестанно се сменяше. Пристигането на кораба " Стара планина " трябваше да се случи в 2 тази нощ, по-късно в 4, в 19 часа. Последната информация е, че ще пристане на един от частните кейове в Констанца в 3 след среднощ. Няма информация на какво се дължи това непрекъснато променяне и закъснение на връщането на кораба до крайното пристанище, посочено при започване на пътуването. Разследването на случая стартира още на борда на кораба с това, което организира като деяние капитанът.

След това със прекъсването на " Стара планина " в Малта малтийската работа за следствие на морски произшествия също беседва с моряците. Специално за Българска национална телевизия от там оповестиха, че следствието ще трае към година. Неговата цел е не да откри кой е отговорен, а по-скоро да обясни аргументите, довели до гибелта на двамата български моряци, тъй че това да не се повтаря повече. Има каузи в България, Норвегия и Украйна. Трябва да се обясни какво тъкмо се е случило на борда на кораба по обяд на 2-ри декември.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За д
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР