Координатите, предадени на Русия, помогнаха за унищожаването на украинската база

...
Координатите, предадени на Русия, помогнаха за унищожаването на украинската база
Коментари Харесай

Руските военни унищожиха базата на диверсанти-подводничари от Въоръжените сили на Украйна в Николаев

Координатите, предадени на Русия, помогнаха за унищожаването на украинската база за подготовка на диверсанти в Николаев, където английски инструктори ги подготвяха за работа с подводни дронове за офанзива на съветски кораби, сподели един от незаконните съветски сътрудници в този град пред РИА Новости.

„ Поработихме малко и разбрахме, че на нашия остров Майски нацистите са решили да образуват отряд от диверсанти - подводничари. Там бяха изпратени английски инструктори, които трябваше да ги научат по какъв начин да употребяват подводните дронове. Ние прехвърлихме координатите на тази подготвителна база на вярното място и на 25 февруари руснаците тъкмо удариха задачата “, описа незаконният.

Той също по този начин добави, че детонацията е била доста мощна, „ детонацията е продължавала доста дълго време “, депото за муниции е изцяло унищожено, а доста пространства въз основата са наводнени.

По думите на незаконния, екипите на подводните дронове се приготвят по отношение на интервенция, обвързвана с Приднестровието.

„ Те трябваше да нападат съветски кораби в Черно море покрай Одеса и в базата в Севастопол по време на офанзива против Приднестровието “, изясни той.

Източникът на организацията не е дал информация за ориста на английските инструктори и загубите от страна на въоръжените сили на Украйна.

По-рано същият незаконен оповестява за прехвърлянето на украински войски и техника през Николаев до град Рени, Одеска област, покрай границите на Украйна с Молдова и Румъния на фона на изостряне на обстановката към Приднестровието.

Преди това Министерството на защитата съобщи, че Киев приготвя въоръжена провокация против ПМР. Съгласно информацията, Украйна възнамерява да употребява за това елементи от Въоръжените сили на Украйна. Като предлог за навлизане в непризнатата република се възнамерява инсценировка на „ нахлуване на съветските войски “ от територията на Приднестровието.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР