Конвои със стотици ядосани фермери, каращи тежкотоварни трактори, пристигнаха в

...
Конвои със стотици ядосани фермери, каращи тежкотоварни трактори, пристигнаха в
Коментари Харесай

Свирене на клаксони и рев на двигатели, гневни фермери отправят протеста си към ключов ЕС summit

Конвои със стотици ядосани фермери, каращи тежкотоварни трактори, дойдоха в централата на Европейския съюз, решени да получат техните недоволства за прекомерни разноски, правила и бюрокрация чути от Европейски Съюз. водачи на среща на върха в четвъртък.

След като затоплиха крайниците си в горящи купчини палети през нощта, фермерите се качиха на транспортните си средства и влязоха в белгийската столица с тътнеж на мотори, петарди и ревящи клаксони, пронизващи ранен утринен сън в кулминационната точка на седмици на митинги в целия блок.

Дори в случай че Европейски Съюз срещата на върха трябваше да бъде лазерно фокусирана върху предоставянето на финансова помощ на Украйна за нейната война против нахлуването в Русия, фермерите към този момент натиснаха ситуацията си в дневния ред на 27-те водачи, сподели белгийският министър председател Александър Де Кроо.

„ Също по този начин би трябвало да сме сигурни, че могат да получат вярната цена за висококачествените артикули, които дават. Трябва също по този начин да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР