Контузията на Григор Димитров не е сериозна и той ще

...
Контузията на Григор Димитров не е сериозна и той ще
Коментари Харесай

Григор преди първия си мач в Синсинати: Не смятам, че има изявен фаворит

Контузията на Григор Димитров не е сериозна и той ще пази купата си в Синсинати. Късно нощес българинът се срещна с медиите и бе във очевидно положително въодушевление. Днес той ще научи първия си противник, който ще бъде избран в срещата сред Дамир Джумхур и Миша Зверев.

“Обичам това място, този шампионат. Харесва ми простотата тук - всичко е подредено. Обичам всичко тук, което предхожда US Open”, съобщи Григор пред репортерите.

Той не вижда изявен любимец за купата, която завоюва предходната година след победа на финала над Австралиеца Ник Кирьос с 6:3, 7:5.

So pretty. RT @CCSMOOTH13 Grigor Dimitrov in press this morning at the @CincyTennis. pic.twitter.com/jGAReHdnhk
— Rain Delays Play (@raindelaysplay) August 13, 2018 “Не считам, че има изявен любимец. Иска ми се да се слага в тази позиция. Всички са доста рискови. Освен това има и други топ играчи, които не са високо сложени и може да се изправиш против тях още в началните кръгове. Това е ситуацията - би трябвало да спечелиш тези мачове”, добави той.

Нужно ми е да виждам мач за мач. Много състезатели се показват мощно през годината, само че аз би трябвало да се съсредоточа върху моята игра. Това направих предишния сезон. Харесват ми изискванията, тук е доста топло. Това подхожда на играта ми. Ще опитам да се възползвам от това”, сподели още Григор, който с изключение на трофея в Охайо има да пази и 1000 точки за международната класация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР