Контузия стана причина за промяна в състава на националния отбор

...
Контузия стана причина за промяна в състава на националния отбор
Коментари Харесай

Крис Минков отпадна от състава на националния тим

Контузия стана причина за смяна в състава на националния тим по баскетбол още при започване на лагера преди квалификациите за международното състезание в Китай през 2019 година. Повиканият от Левски 2014 Крис Минков има болки в краката след мача на "сините " против Рилски състезател и през днешния ден би трябвало да премине ядрено-магнитен резонанс.

Това принуди Любомир Минчев да върне в състава Павлин Иванов, който пропусна предходния квалификационен цикъл поради контузия. Общо девет състезатели се събраха в Правец. Днес от клубните си тимове ще дойдат капитанът Чавдар Костов от Македония и центърът, играещ в Италия - Николай Вангелов.

По-късно в състава се чака да дойде и Александър Везенков. В понеделник в 19.00 часа в "Арена Ботевград " е първата подготовка на избраниците на селекционера Минчев. Във вторник в 11.00 часа Любомир Минчев и някои от състезателите ще дадат конференция преди старта на международните квалификации.

На нея ще бъде показан и новият спонсор на тима. България стартира присъединяване си в тези квалификации на 24 ноември в 19 часа в "Арена Ботевград ", а цената на билетите е 5 лева Три дни по-късно България гостува на Исландия. Третият тим в групата е Чехия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР