Контузеният Лионел Меси остана извън групата и изгледа от трибуните

...
Контузеният Лионел Меси остана извън групата и изгледа от трибуните
Коментари Харесай

Мексиканци обърнаха Интер Маями, Меси гледа от трибуните

Контузеният Лионел Меси остана отвън групата и изгледа от трибуните загубата на Интер Маями в Шампионската купа на Северна Америка от Монтерей с 1:2.

Първият четвъртфинал в шампионата докара на стадиона на отбора от Флорида хиляди мексиканци, които поддържаха мощно гостите. Но приветстваха Меси всякога, когато бе показван на екрана на арената. Тимът му обаче е пред отпадане от шампионата.

В дуела Томас Авилес откри резултата за " чаплите " през първото полувреме. Той засече топката с крайник след центриране от корнер на Юлиан Гресел.

Монтерей обаче обърна развоя, откакто в 65-ата минута Давид Руис от тима на Интер Маями беше изпъден поради втори жълт картон. Пет по-късно пристигна и голът за 1:1, дело на Максимилиано Меса.

Пълният поврат за тима от Мексико бе факт в 89-ата минута. Интер Маями позволи неточност в разиграването наоколо до наказателното си поле. Топката стигна до Хорхе Родригес, който с извънредно техничен и акуратен удар от границата на наказателното поле не остави шансове на Дрейк Календър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР