Контузените полузащитници на Байерн (Мюнхен) Корентен Толисо и Хамес Родригес

...
Контузените полузащитници на Байерн (Мюнхен) Корентен Толисо и Хамес Родригес
Коментари Харесай

Нико Ковач взе и контузените на лагера в Катар

Контузените полузащитници на Байерн (Мюнхен) Корентен Толисо и Хамес Родригес ще пътуват с тима за подготвителния лагер в Катар, който стартира на следващия ден. В Доха двамата ще работят за превъзмогването на следствията от контузиите, които ги изтезаваха.

Френският полузащитник Толисо липсва в селекцията на треньора Нико Ковач от средата на септември, откакто скъса кръстни връзки на коляното. Колумбиецът Хамес Родригес пък има отчасти скъсване на връзки от ноември.

Зимното ново попълнение - 18-годишният канадец Алфонсо Дейвис, също е част от групата от 29 футболисти, която включва всички играчи от първия тим и някои от по-перспективните младоци.

Байерн ще остане в Доха до 10-и януари, след което се връща в Германия, а в шампионата на Бундеслигата те възобновяват на 18-и януари като посетители на Хофенхайм.

За разлика от предходната година в този момент в Доха баварците не са уредили контролна среща, защото треньорите са решили, че зимната пауза е доста къса.

Our squad for the training camp in Doha #FCBayern #MiaSanMia pic.twitter.com/sMrKvaBmoU
— FC Bayern English (@FCBayernEN) January 3, 2019
“Искаме да наблегнем на много неща на лагера. Имаме задоволително работа и детайли за изчистване. Говорим за фитнес, за тактико-техническа работа. А също по този начин и би трябвало да стартираме подготовката си за своя първи конкурент от пролетния дял на първенството”, изясни Нико Ковач.

За първи път от осем години насам Байерн започва втория дял от шампионата не от 1-а позиция в класирането. Рекордьорите по брой трофеи в Бундеслигата са на 2-о място, на 6 точки от водача Борусия (Дортмунд).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР