Концесионерите на морски плажове разработват приложение, чрез което посетителите ще

...
Концесионерите на морски плажове разработват приложение, чрез което посетителите ще
Коментари Харесай

Чрез мобилно приложение резервираме чадър и шезлонг онлайн

Концесионерите на морски плажове създават приложение, посредством което посетителите ще могат да резервират чадър и шезлонг онлайн, без да е належащо да оставят хавлия, с цел да запазят място на първа линия на морето, оповестява Дарик.

То би трябвало да проработи преди формалното разкриване на сезона на 1 юни. Приложението ще помогне да се избегне порочната практики, като заплащане на спасители и спомагателни такси. Чрез приложението ще може в действително време да се следи наличността на свободните чадъри, техните цени и като посетителите ще могат да резервират и платят за своето място онлайн.

„ Всички ще имат достъп в действително време и летовниците ще могат да видят дали на този плаж има свободни чадъри, на коя линия са, да си го резервират непосредствено и да си го заплатят онлайн, като по този метод се заобикалят порочни практики заплащане на трети лица, спомагателни таксувания - безотчетни ", съобщи Симеон Цветков, ръководител на Асоциацията за развиване на дейностите по ръководство на морските плажове.

Според Цветков повишаването на чадърите това лято няма да надвиши 15%, като това е това нарастване като на концесионната такса.

Най-високите цени на чадъри и шезлонги са към 10-15 лв., които се съпоставят с околните плажове по гръцкото Черноморие, където цените са към 6-10 евро.

Най-евтино ще бъде на къмпинг Нестинарка, цената на чадър или шезлонг е по 0,36 стотинки.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР