Концесионерът на язовир в землището на поповското село Априлово Мирослав

...
Концесионерът на язовир в землището на поповското село Априлово Мирослав
Коментари Харесай

Концесионер си направи наркоферма край язовир

Концесионерът на язовир в землището на поповското село Априлово Мирослав М. е в ареста, откакто Районният съд в Попово почете настояването на Районната прокуратура в града за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража ", съобщи бТВ.

37-годишният мъж е притеглен като обвинен за развъждане на марихуана – закононарушение по член 354в, алинея 1 от Наказателния кодекс, оповестяват от Апелативната прокуратура във Варна.

В началото на май полицията провела профилирана интервенция за търсене на укриващи се бежанци. В изоставена хижа край язовира са открити ферма с над 200 саксии с марихуана, кварцови лампи, препарати за наторяване и други такъми за развъждане на растенията. На 2 против 3 юли при претършуване в региона във фургон са открити принадлежностите от наркоплантацията.

203 саксии с марихуана били открити в гориста околност покрай язовира. По туба с препарат за наторяване полицията иззела дактилоскопна диря, оставена от Мирослав М. Той преместил наркоплантацията си с марихуана, откакто бил оголен от чиновници на електроразпределителното сдружение, че се е включил нелегално към мрежата.

Мирослав М. е направил това закононарушение в изпитателния период на предишна условна присъда от 1,6 год. отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период също за развъждане на марихуана, както и за държане за разпространяване на опиати и за нелегално държане на ловна пушка.

Определението на Поповския областен съд предстои на обжалване пред Търговищкия областен съд.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР