Концертът на с 3000 зрители в Античния театър на Пловдив

...
Концертът на с 3000 зрители в Античния театър на Пловдив
Коментари Харесай

Тъжен провал на Лили в Пловдив след фиаско във Варна - slava.bg

Концертът на с 3000 фенове в Античния спектакъл на Пловдив се оказа огромен неуспех, свидетелстват очевидците. Продуцентът Георги Тошев, който записа в актива си артсъбитието на годината - галата на Соня Йончева и Пласидо Доминго в София, разяснява от мястото на събитието от цялото си сърце красноречиво:
"Всичко има начало... и край!
Да знаеш по кое време... и по какъв начин ".
Това е епитафия за 61-годишната кариера на певицата. Подкрепя го също свидетелката и фенка на изпълнителката Антоанета Георгиева: "Озвучаване под всякаква рецензия ". "А за какво не си е направила озвучаването - да не би да е очаквала античните римляни да й го бяха обезпечили ", майтапи се организаторката на концертите на значително огромни международни звезди у нас Делиана Пехливанова.
Тошев обаче прибавя още по-същественото - недобро пеене: "Озвучаването няма нищо общо с пеенето. Певец от нейната класа не може да допусне това, на което бяхме очевидци довечера! ".
Композиторката Вида Пиронкова, известна с песента Гълъбо - последния същински и неоспорим попхит на България, се обръща към него: "Радвам се, че тъкмо ти го казваш ".
"Тихо...Тъжно ", разяснява присъствалата на концерта - неуспех Илияна Бойчева.
Оказва се, че предходната изява на певицата от минитурнето й след близо 2 години без дейна активност след напускането на вярната й организаторка и пиарка, на която Лили дължеше доста, също е била крушение. Свидетелства зрителката от морската столица Юлияна Георгиева:
"И във Варна концертът бе печален. Жалко в действителност "....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР