Концертът на легендарната група "Ахат", обявен за Панаира, се премества

...
Концертът на легендарната група "Ахат", обявен за Панаира, се премества
Коментари Харесай

Легендарна наша група и рок икона идват в новото бижу на Пловдив!

Концертът на именитата група "Ахат ", разгласен за Панаира, се реалокира в новооткритата зала "Сила ". Билети се продават в Билетен център пред Общината. Събитието ще се организира на 11 ноември от 19:30 часа. Закупените към този момент билети би трябвало да бъдат презаверени. "Заповядайте и бъдете с тях на концертите, за които дълго по-късно ще се приказва, а един ден Ви ще можете да кажете... "И аз бях там ", оповестяват уредниците.
Легендарната група Ахат се завръща на българската сцена. Вместо "Последният поход ", музикантите взеха решение да се съберат още веднъж и този път да продължат напред. Те възобновиха своята концертна активност и след няколко участия през летния сезон, останаха въодушевени и окрилени от топлото посрещане на публиката. Специален посетител на всички концерти от турнето на "Ахат " ще бъде именитият Джо Лин Търнър (Rainbow, Deep Purple). Той ще излиза в средата на концертите и дружно с "Ахат " ще извършва някои от великите шлагери на групите, с които е международно известен и издирван и до през днешния ден.
"Ахат " ще свирят единствено класики, като ще има и изненади, само че не кавъри! На независимите концерти на групата в никакъв случай не е имало взаимни отстъпки! Ще има брилянтен тон, красиво театрално осветяване, резултати, видео стени и всичко належащо за провеждането на един съвършен рок концерт! Ще има бира, безалкохолни и други, а след концертите, "Ахат " и Джо Лин Търнър ще се срещат с искащите за фотоси и подписи почитатели.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР