Концертът на Агент Тенев се оказа истинско фиаско, а голяма

...
Концертът на Агент Тенев се оказа истинско фиаско, а голяма
Коментари Харесай

Нели Рангелова скочи срещу Васил Найденов и Георги Христов

Концертът на Агент Тенев се оказа същинско крушение, а огромна част от хората в залата недоволстваха и желаеха да им бъдат върнати парите, които са дали за билети. Тяхното отвращение пристигна от обстоятелството, че по-голямата част от оповестените имена на концерта по този начин и не се появиха.

Васил Найденов, Георги Христов, Камелия Тодорова, Силвия Кацарова и доста други дадоха протест на концерта, който беше по случай рождения ден на Тенев. А певицата Нели Рангелова избухна против всички тях и непосредствено съобщи, че абсурдът е обвързван с пари.

 undefined

Част от звездите на концерта на Агент Тенев

"Колко тъпо е това, че много сътрудници, които бяха на афиша, не участваха! Жалко за неуважението към Агента! Не всичко е пари, приятелю! Купонът и без вас беше супер! Сори за откровеността, само че такава съм си аз! Гилдия ли??? Да са живи и здрави създателите, които ни оказват помощ да сме това, което сме! Поклон към невероятната аудитория, уредниците, режисьорa и екипа на Българска национална телевизия ", показа Нели Рангелова часове след огромното събитие в НДК.

 undefined

Нели Рангелова с Орлин Горанов

От думите на Нели разбираме, че участниците в концерта са се пазарили за хонорар с Тенев. Тези, които въпреки всичко го почетоха са: Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, Васил Петров, Кристина Димитрова и други

Феновете на естрадната музика съпоставят концерта на Агент Тенев с провелия се няколко дни по-рано "Любов по ноти ", в който присъединяване взеха звезди като Веселин Маринов, Силвия Кацарова, Йорданка Христова, Нелина, Тони Димитрова, Братя Аргирови, Виктор Калев, Нели Петкова и така нататък На въпросният концерт беше вдигната летвата доста високо, а Агент Тенев не съумя да я надскочи и по тази причина доминират най-вече отрицателни мнения в обществените мрежи.

Феновете се усещат излъгани, защото огромна част от публиката е била там, поради Васил Найденов и Георги Христов, които по този начин и не се появили.

 undefined

Нели Рангелова с Васил Петров

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР