Концерт-спектакълът ,,Шарен свят“ спечели овациите на публиката в Младежкия дом

...
Концерт-спектакълът ,,Шарен свят“ спечели овациите на публиката в Младежкия дом
Коментари Харесай

Циркови таланти от Първо основно училище сътвориха ,,Шарен свят“ в Монтана /снимки/

Концерт-спектакълът,,Шарен свят “ завоюва овациите на публиката в Младежкия дом на 2 юни. Групата по ползи по акробатика и цирково изкуство „ Грация “ към Първо главно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий “ в Монтана показа 16 разнородни номера. Сред тях имаше дресура, жонглиране, акробатика, танци.
Ученици от 1. до 7. клас, готови от менторите Олга Иванова и Мирелла Младенова, се оправиха безпогрешно. Най-трудни и най-впечатляващи бяха осъществяванията на Ивелина Николаева (въздушна акробатика), Зара Каменова (баланс) и Виктор Рамос (дресура на гълъби).
Всичко това се дължи освен на напъните и професионализма на преподавателите им, само че и на старанието и упоритостта на децата. Те получиха най-ценната премия, тъй като публиката изпълваше всеки момент тишина със мощни аподисменти.
В края на концерта директорката на Първо главно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методии “ – Албена Иванова, връчи на участниците грамоти. Те са доказателство освен за уменията им в цирковото изкуство. Освен че децата развиват физическите си качества в групата, те се научават на значими социали умения и развиват скъпи качесатва на характера си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР