Контролно-пропускателният пункт в село Теткино, Курска област в Руската федерация,

...
Контролно-пропускателният пункт в село Теткино, Курска област в Руската федерация,
Коментари Харесай

Руски граничен пункт е обстрелван от Украйна

Контролно-пропускателният пункт в село Теткино, Курска област в Руската федерация, е бил обстрелван от страната на Украйна, няма жертви и опустошения , съобщи губернаторът на региона Роман Старовойт, представен от РИА Новости.

" Днес, на 29 март, от страната на Украйна беше обстрелван контролно-пропускателен пункт в село Теткино. Огневата точка беше потушена с ответен огън от нашите доблестни военнослужещи . Нямаше жертви и опустошения. Моля, не се паникьосвайте, обстановката е под надзор ", сподели губернаторът в своя " Телеграм " канал.

Губернаторът на Курска област посочи, че стрелбата от Украйна е осъществена от огнестрелно оръжие и гранатомети. " Имаше пукотевица от огнестрелни оръжия и гранатомети от територията на Украйна... Огневата точка беше потушена с ответен огън ", посочи губернаторът.

На 23 март, която също граничи с Украйна. тогава пострадаха хора, а една къща бе разрушена.

Следственият комитет на Русия образува наказателни каузи за обстрела на територията на Белгородска област от украински военни . По данни на Следствения комитет на 24 февруари вследствие на директни попадения на снаряди по обитаемоте места от областите Белгород и Ровно са ранени двама съветски жители и едно дете , родено през 2015 година, развалени са няколко къщи и един автомобил.

На 27 февруари , съгласно Следствения комитет, два снаряда, изстреляни от украинските сили за сигурност от инсталацията на реактивната система за залпов изстрел Ураган, паднаха навън наоколо до улица Зеленая , село Нехотеевка, Белгородска област, няма ранени и вреди.
 Снаряд, изстрелян от Украйна, е унищожил съветски граничен пост
Снаряд, изстрелян от Украйна, е унищожил съветски граничен пост

Инцидентът е станал на 150 метра от границата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР