Контролната среща между Левски и малайзийския шампион Джохор бе прекратена

...
Контролната среща между Левски и малайзийския шампион Джохор бе прекратена
Коментари Харесай

Левски прекрати контролата с Джохор заради грубости на противника

Контролната среща сред Левски и малайзийския първенец Джохор бе прекъсната малко след началото на втората част поради груба игра от страна на противника на " сините ". През целия дуел играчите на Джохор играха доста твърдо, като се бяха прицелили в халфа на българския отбор Филип Кръстев.

В 50-та минута Кръстев бе ударен без топка, което докара до меле сред всички играчи на терена и част от аварийните скамейки на двата отбора. В последна сметка наставникът на Левски Станимир Стоилов реши, че тимът му няма да продължи присъединяване в мача и прибра своите футболисти в съблекалнята.

Двубоят бе преустановен при резултат 1:0 в интерес на Джохор с гол на Хуан Мунис в 25-та минута.

" Беше по-добре да прекъснем мача, в сравнение с да не престават тези прояви на нерви. В 45 минути стана една добра инспекция, имаше една прекомерна експанзия, изключително от съперника. Имахме много положителни моменти първоначално, продължаваме със старите неточности. Като темп и динамичност стана една добра инспекция. Може би и част от нашите футболисти се подадоха на нервите. Постоянните фалове скапаха ритъма на игра ", сподели треньорът на Левски Станимир Стоилов пред Диема Спорт.

Стоилов добави, че най-вероятно Левски ще изиграе още една контрола в Дубай - на 31-ви януари от 11:00 часа локално време. " Доста пълноценно мина подготовката, удовлетворен съм от времето, от терена за работа, храната, изискванията бяха съвършени, едно чудесно място за подготовка. Мисля, че свършихме работата. Може би щяхме да имаме и по-силни съперници, в случай че не бяхме отказали контролите. Няма да се оправдаваме, би трябвало да набираме оптималната спортна форма ", сподели още треньорът на Левски. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР