Контролираният от демократите законодателен орган на Вашингтон може да издигне

...
Контролираният от демократите законодателен орган на Вашингтон може да издигне
Коментари Харесай

„Линията на доносниците“ беше създадена, за да сплаши група, опитваща се да промени левите закони, казва лидерът на движението

Контролираният от демократите законодателен орган на Вашингтон може да издигне половин дузина цивилен начинания, които се опълчват на прогресивните политики, вариращи от ценообразуването на въглеродните излъчвания до правата на родителите, все пак, което вносителите описаха като акция за заплашване отляво.

Групата Let's Go Washington съобщи, че е показала шест начинания с повече от 2,6 милиона подписа в общо към кабинета на държавния секретар.

„ Стигнахме толкоз надалеч от финалната линия, че ще бъда изцяло шокиран, в случай че някой от тях не се класира “, сподели създателят на LGW Брайън Хейууд пред Fox News предходната седмица.

Брайън Хейууд сътвори комитета за политически дейности Let's Go Washington, с цел да се застъпи за голям брой начинания с консервативна устременост. Ако и шестте дават отговор на условията, това ще бъде най-вече начинания, изпращани в миналото до законодателния орган на щата за разглеждане, заяви The Seatt...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР