Контрол на оръжията, бедността и отритнатите - с новия си

...
Контрол на оръжията, бедността и отритнатите - с новия си
Коментари Харесай

Мадона: Губим отдавна извоювани свободи, което ме кара да искам да се съпротивя

Контрол на оръжията, бедността и отритнатите - с новия си албум Madame X Мадона споделя, че желае да " отвърне на удара " на това, което разказва като заплащителен съвременен свят.

В изявление за " Ройтерс " тя споделя, че е ужасена от дейностите в посока ограничение на правата на ЛГТБ общността и дамите, изключително в нейните родни Съединени американски щати.

" Ако говорите за крайнодесните и правата, които се лишават, като тези на ЛГБТ общността и дамите... явно съм травматизирана и ужасена ", споделя Мадона.

Известна от дълго време с поддръжката си за ЛГБТ общността и благотворителната си активност в Малави, 60-годишната Мадона споделя, че

ще продължи да се бори за тези дела.

" В Малави продължава да има голямо количество беднотия и равнищата на ХИВ доста са намалели, само че той не е липсващ ", споделя още певицата и добавя, че всички проблеми, които се появяват в Америка поради новото законодателство, я карат да продължава да се бори за същите неща.

В своя 14-и подред студиен албум Мадона визира тематики като контрола над оръжията и употребява част от речта на оживялата след учебна престрелка Ема Гонзалез в песента I Rise, която тя разказва като опит да даде глас на отхвърлените.



Баладата Dark Ballet, която съчетава пиано с електро поп, пък е въодушевена от Жана д " Арк и споделя за свят, който е в пламъци. В Killers Who Are Partying тя пее за небогати, експлоатирани деца, както и за изнасилени дами.

" Доста е сстряскащо, много е ужасно... Нещо се случва на всички места в света ", дава отговор звездата на въпрос какво мисли за положението на света сега.

" Когато човек намерения за количеството хора, които са умрели, били са убити, ранени и чиито животи са били изменени окончателно поради неналичието на надзор над оръжията в Америка, това е подобен голям, голям проблем ", споделя още тя.

Мадона не пропуща да спомене и казуса с ограничението правото на аборт в някои американски щати. " Това са откачени времена, защото се борихме в действителност доста мощно за доста от тези свободи и в този момент наподобява като че ли всички те систематично биват отнети... това не ме кара да се усещам безнадеждно. Просто ме кара да желая да отвърна на удара. "

Хамелеон

Повлияна от живота в Лисабон, където Мадона се причислява към локалните музиканти в по този начин наречените холни сесии, изпълненият с латино въздействие албум Madame X придвижва слушателите и към уличните празненства и клубове с няколко по-енергични части. В някои от тях Мадона даже пее на испански и португалски. Затова евентуално тя разказва албума и като " хамелеон ".



" Всяка ария е отражение на Madame X. Понякога тя е герой за независимост, от време на време е инструктор по ча-ча-ча, от време на време копнее за обич, а от време на време се усеща носталгично ", изяснява певицата и добавя: " Понякога тя си мисли за всички хора по света, които страдат, които нямат думата и се нуждаят от глас, и тя се усеща виновна за тях. "

Мадона, която става известна при започване на 80-те години с шлагери като Holiday и Like a Virgin, има продадени над 300 млн. записи в международен мащаб, което я трансформира в най-продаваната жена реализатор, съгласно Книгата за върхове " Гинес ".

Известна със склонността си да прекрачва границите и с от време на време провокативната си визия, творчеството й е ентусиазъм за голям брой реализатори.



" Невероятно признателна съм... за това, че имах опция да имам триумф за толкоз дълго време и че имах опция да бъда в позицията, в която съм, да не преставам да създавам, да имам свободата да приказвам каквото мисля и да се усещам въодушевена и изобретателна ", споделя тя на въпрос за кариерата й.

" Ще продължа да споделям каквото мисля, уповавам се по колкото се може по-артистичен метод, защото ми харесва да имам отношение към политиката, само че избирам да го върша по лиричен метод. "

Новото й алтер его Madame X е отражение на певицата, известна с това, че не стопира да се преобразява.

Мадона разказва сама себе си като като " любопитна персона, която непрекъснато търси отговори, мъдрост, познание за това защо е в действителност животът ".

" Цялата ми работа е образувана от нещата, които изучавам, тъй че това предизвика преоткриването ", добавя тя..

Новият албум на Мадона Madame X е публично в продажба от петък, 14 юни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР