Контрапунктът засяга превърнала се в меме новина, че в Созопол

...
Контрапунктът засяга превърнала се в меме новина, че в Созопол
Коментари Харесай

В Созопол има рибена чорба и за 5,30 лв., кметът лично я промотира по обед

Контрапунктът визира трансформирала се в меме вест, че в Созопол рибената супа коства 19,99 лева

Току-що кметът на Община Созопол, който е от Българска социалистическа партия и се бори за обществена правдивост, разгласява касова записка от локален ресторант на плажа , с която сигурно ще взриви обществената мрежа в идващите часове.

Янакиев демонстрира, че на паметното място в аператив „ Бахама мама “, от терасата на който се открива приказна панорама към залива и сигурно би трябвало да е от скъпоплатените, една рибена супа коства 5,30 лв..

Той е хапнал през днешния ден, към 13:30 часа, в обедната си отмора, като е консумирал още минерална вода „ Банкя “ от 330 мл за 2,80 лв., изпил е и една кока кола за 3,50 лева

Янакиев акцентира, че фрагментът е от брега на морето и твърди, че рибената супа е страхотна – „ Не коства 20 лв. “ , е указал категорично в пост във фейсбук.

Със сигурност това е контрапункт на обява от през вчерашния ден, която се трансформира в меме и от която се твърди, че в прилежащ ресторант със същата панорама, посетител на града е платил за рибена супа 19,99 лв..

Дотук опровержението на родолюбивия кмет звучи на място, само че за рационалните хор а. Защото първият коментар, който се появи незабавно под поста му обаче е на четец, който не е удовлетворен и от тази цена. Той е написал: „ Кмете, доста е скъпо. Малко да понижат цените. Как не ги е позор! “, което единствено по себе си приказва, че за българина угодия няма.

Близо до „ Бахама мама “ личен ресторант има ръководителят на Общинския съвет Георги Пинелов, за който е известно, че предлага една от най-вкусните рибени чорби в региона. Флагман.бг приканва господин Пинелов да покаже какви са цените в неговото заведение. Той, както и Янакиев, ще бъде съперници за кметския стол единствено след два месеца.

Дотук двамата работеха в екип – за богатството на своите съграждани.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР