Контрабандните канали са насочени към новите управляващи, конкретно към ПП-ДБ. 

...
Контрабандните канали са насочени към новите управляващи, конкретно към ПП-ДБ. 
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Костадин Костадинов: Контрабандните канали са насочени към новите управляващи, конкретно към ПП-ДБ

Контрабандните канали са ориентирани към новите ръководещи, съответно към ПП-ДБ.  Продължаваме да се надяваме, че в Конституционния съд ще надделее законът. Оттук насетне това, което ни следва е събаряне на това държавно управление. Прочистване на състава на Конституционен съд. Това сподели водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

След евроизборите е прекомерно евентуално да имаме прекомерно друг състав на Европейска комисия

„ Шуробаджанащината е закононарушение. Те ще бъдат разследвани един ден, когато българите стартират да ръководят българската страна. България е парламентарна република единствено на думи. Службите не се регистрират към Народното събрание. Имаме информация, че контрабандните канали са ориентирани към новите ръководещи, съответно към ПП-ДБ. Не се тормозим от подслушванията ”, съобщи Костадинов.

 

SafeNews напомня, че президентът Румен Радев сезира Конституционния съд против избора на шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова и пенсионирания висш арбитър Борислав Белазелков за конституционни съдии и прикани да не се пристъпва към клетва преди произнасянето на съда. Междувременно обаче Конституционен съд насрочи клетвата за петък – 26 януари от 11:00 ч.

Двете решения през днешния ден са обнародвани в „ Държавен вестник “ и стартира да тече 7-дневният период, в който новоизбраните конституционни съдии би трябвало да положат клетвата си.

В претекстовете си президентът напомня новоприетия текст от Конституцията, който задължава Народното събрание при избор на членове на органи да съблюдава правилата на неприкритост, бистрота, гласност и аргументираност, с цел да подсигурява тяхната самостоятелност. Според президента тези правила са били нарушени и не могат да бъдат заместени от формалните разисквания и процедури, целящи легитимирането на предварителна сделка сред ръководещите политически сили.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР