Консултациите са важни, защото докато преди кризите бяха на прага

...
Консултациите са важни, защото докато преди кризите бяха на прага
Коментари Харесай

„Възраждане“ при Радев: Имаме готов състав на кабинет, ако третият мандат стигне при нас

Консултациите са значими, тъй като до момента в който преди рецесиите бяха на прага на дома ни, те към този момент са вътре - и обществена, и икономическа, рецесия в сигурността, единствено на километри от нас бушува война, нараснал миграционен и бежански напън. Това изисква България да има постоянно държавно управление, което да поеме значими решения, решения с дълготраен небосвод и да има поддръжка от стабилно парламентарно болшинство.Това сподели президентът Румен Радев на консултациите с представителите на „ Възраждане “.

" Възраждане " има подготвен състав на кабинет, в случай че третият мандат стигне при тях, съобщи по време на консултациите при президента водачът на партията Костадин Костадинов.

Запитан дали е подготвен да поддържа първия мандат за сформиране на държавно управление, Костадинов бе безапелационен, чепартията му е подготвена да поддържа всяко една политическа мощ в Народното събрание, която споделя вижданията на " Възраждане ".

Според Костадинов в Народното събрание сега има по-скоро разговор сред глухи, а влизането в еврозоната в кратковременен проект ще донесе повече проблеми, в сравнение с изгоди.

По отношение на първия мандат, Костадинов сподели, че откакто бъде връчен, могат да беседват с ГЕРБ-СДС, само че ще упорстват на позициите, които са имали преди този момент.

По думите му " Възраждане " е извънредно предвидима и елементарно прогнозируема в своите дейности политическа групировка.

Държавният глава организира съвещания с парламентарните сили в 48-ото Народно заседание според Конституцията преди да връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Президентът към този момент беседва с ГЕРБ-СДС, „ Продължаваме Промяната “ и Движение за права и свободи, през днешния ден се среща с четвъртата по величина парламентарна група в новия парламент „ Възраждане “.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР